Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ την Ελλάδα αλλά ... Δυναμικά έκλεισε το 2015 για τη γερμανική οικονομία. Αμετάβλητος ο ρυθμός οικονομικής ανάπτυξης

Ανθεκτική, εν μέσω επιβράδυνσης στις αναδυόμενες αγορές, αποδείχτηκε η γερμανική οικονομία στα τέλη του 2015 σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg. Το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν σε εποχικά προσαρμοσμένη βάση αυξήθηκε κατά 0,3% για το τρίμηνο έως τις 31 Δεκεμβρίου...
με το ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης να παραμένει αμετάβλητος σε σχέση με ένα τρίμηνο νωρίτερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία. Τα στοιχεία συμβαδίζουν με τις προβλέψεις των οικονομολόγων σε έρευνα του Bloomberg.
«Η γερμανική οικονομία έκλεισε τη χρονιά με μια αξιοπρεπή επίδοση», σχολίασε ο Κάρστεν Μπρζέσκι, επικεφαλής οικονομολόγος στην ING-Diba στη Φρανκφούρτη. «Το 2016 θα μπορούσε να είναι δυσκολότερο» καθώς «εκτός των γνωστών παραγόντων ρίσκου όπως η επιβράδυνση στην Κίνα και τις αναδυόμενες αγορές ή την ευρωζώνη που συνεχίζει να αντιμετωπίζει δυσκολίες, οι χαμηλές τιμές πετρελαίου και η πιθανή αδυναμία της αμερικανικής οικονομίας θα μπορούσαν να δυσκολέψουν την γερμανική οικονομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive