Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Κοινωνιολογία και πούστηδες

1zpl8j9Η κοινωνιολογία ασχολείται με την μελέτη της κοινωνικής συμπεριφοράς, την οργάνωσης της κοινωνίας κ.α. Το θέμα ομοφοβία (η ομοφοβία  ή ομοερωτοφοβία ορίζεται από το Journal of Homosexuality ως μια παθολογική έκφραση αρνητικών συναισθημάτων καθώς και συμπεριφορών κατά των ομοφυλόφιλων) είναι ένα φαινόμενο που έχει σχέση με την κοινωνιολογία. Σήμερα στις μέρες μας παρατηρείται μια υποστήριξη από όλα τα μέσα ενημέρωσης αλλά και από διάφορους συλλόγους gay κ.τ.λ. Δηλαδή βλέπουμε μια προσπάθεια ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι μέρος της κοινωνίας μας και πρέπει να γίνουν αποδεκτοί. Βέβαια η κοινωνιολογία επειδή ασχολείται με τέτοια θέματα κοιτάζει το θεμα από άλλη οπτική γωνία. Παρατηρούμε ότι πρέπει να δεχτούμε τους ομοφυλόφιλους και μάλιστα να δεχτούμε πέρα από τον γάμο και το δικαίωμα υιοθέτησης (δεν είμαι υποχρεωμένος να εξηγώ στο παιδί μου όταν πηγαίνει σχολείο γιατί ο Κωστάκης έχει δύο μπαμπάδες...
και που είναι ο άλλος μπαμπάς μου. Αν οι πούστηδες επιθυμούν να έχουν παιδιά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα). Κανείς όμως δεν αναλογίζεται τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτές τις κινήσεις. Καταρχήν οι ομοφυλόφιλοι (πούστηδες) είναι χωρίς αμφιβολία ερωτικά ανώμαλοι. Δεν χωράει καμία αμφιβολία. Επίσης στους ερωτικά ανώμαλους ανήκουν και οι ποδολάγνοι, σαδιστές, παιδεραστές, κτηνοβάτες κ.τ.λ.
Επειδή λοιπόν ο πούστης του αρέσει να συνευρίσκεται ερωτικά με όμοιό του δεν είμαι υποχρεωμένος να το δεχτώ ούτε να το δεχτώ ως κάτι το φυσιολογικό. Γιατί φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα. Είναι και ρατσιστικό ως απέναντι στους άλλους μη φυσιολογικούς, δηλαδή ερωτικά μη φυσιολογικούς ή ερωτικά ανώμαλους.
Είναι ρατσιστικό να αποκλείω τους άλλους ερωτικά ανώμαλους – αν μου επιτρέπεται η φράση – και δέχομαι τους ομοφυλόφιλους (πούστηδες) σαν «φυσιολογικούς» μέσα στην κοινωνία. Υπάρχει σήμερα στις μερες μας ένα ισχυρό Lob­by που προσπαθεί νε περάσει με κάθε τρόπο τους ομοφυλόφιλους (πούστηδες) σαν φυσιολογικούς. Βέβαια αποκλείονται όλοι οι υπόλοιποι, βλέπε ποδολάγνοι, σαδιστές, παιδεραστές, κτηνοβάτες κ.α..
Οι μόνοι «φυσιολογικοί» είναι οι ομοφυλόφιλοι (πούστηδες) και όλοι οι υπόλοιποι ανώμαλοι. Καταλαβαίνετε ότι αυτό πέρα από αστείο είναι και τελείως ρατσιστικό. Αφού λοιπόν έχουν δικαιώματα οι ομοφυλόφιλοι, τότε λογικά πρέπει να έχουν δικαιώματα και οι κτηνοβάτες για παράδειγμα. Ο άλλος θέλει να παντρευτεί έναν γαϊδαρο ! Γιατί δηλαδή πρέπει να απαγορεύεται και να θεωρείται άρρωστο το παραπάνω, ενώ στην περίπτωση των ομοφυλόφιλων (πούστηδων) το άκουσμα «αγάπη μου είμαι στα τέσσερα, έλα να με πάρεις με πάθος και έρωτα» ακούγεται ρομαντικό και φυσιολογικό ;
Και όταν έρθει η στιγμή της σεξουαλικής διαπαιδαγώησης τι θα απαντήσεις στο παιδί σου, όταν σε ρωτήσει πως οι δύο μπαμπάδες κάνανε τον Κωστάκη ? Δηλαδή επειδή ο πούστης του αρέσει αυτή η ερωτική ανωμαλία πρέπει να το δεχτούμε και εμείς ?
Γιατί όταν οι άρρωστοι ομοφυλόφιλοι (πούστηδες) θέλουν και γίνεται δεκτό η υιοθέτηση να μην γίνεται και να μην ισχύει το ίδιο και για τους σαδιστές ή παιδεραστές ; Δεν υποστηρίζω τους παιδεραστές, είναι ερωτικά ανώμαλοι και άρρωστοι όπως και οι ομοφυλόφιλοι. Αλλά οι τελευταίοι έχουν αποκτήσει δικαιώματα μετά την πλύση εγκεφάλου που δεχτήκαμε (ομοφοβία, οργανώσεις gay κ.α.) ενώ όλοι οι υπόλοιποι ερωτικά ανώμαλοι (ποδολάγνοι, σαδιστές, παιδεραστές, κτηνοβάτες κ.τ.λ. ) μείνανε στην ιστορία σαν ανώμαλοι.
Και δεν γίνεται να κρατάνε χεράκι στον δρόμο οι ομοφυλόφιλοι (πούστηδες) γιατί για μερικούς το θέαμα αυτό προκαλεί αναγούλα. Τότε να δεχόμαστε να υπάρχουν και δημόσιες τουαλέτες για τους κοπρολάγνους ή να θεωρούμε φυσιολογικό να περπατάμε με τα latex και τα δερμάτινα μαστίγια στο χέρι και με το κολάρο του σκύλου στον λαιμό. Ή να επιτρέπεται στους σαδομαζοχιστές να έχουν μια ώρα free από την δουλειά τους για να μπορούν να αυτομαστιγώνονται.
Μην προσπαθείτε λοιπόν να μας περάσετε τους ομοφυλόφιλους (πούστηδες)  σαν «φυσιολογικούς» γιατί τότε είστε ρατσιστές απέναντι στους άλλους ερωτικά ανώμαλους !!!
Και αν θέλουμε να το δούμε και από την άλλη οπτική γωνία, δεν έχω εγώ το ψυχολογικό πρόβλημα να θέλω να συνευρίσκομαι με όμοιους μου…άλλοι το έχουν.
Ρωτώ λοιπόν αν το παρακάτω θέαμα πρέπει να το δεχτώ ως φυσιολογικό
Gay_Bride
http://politeiadotme.me

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive