Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΟ ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ-ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΒΙΝΤΕΟΤου Γιώργου ΦλωράΠραγματικά μένω άναυδος από την απάθεια της Κοινωνίας στις καταγγελίες κατά Γεωργιάδη. Στο βίντεο μιλάει με λεπτομέρειες η δικηγόρος των παιδιών που, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν, ο Γεωργιάδης βίαζε για χρήματα. Όταν βγήκε η υπόθεση Χαικάλης, για 5-10 χιλιάδες ευρώ σε εταιρεία στην Κύπρο (που στο τέλος βγήκε αθώος) η Κοινωνία έπεσε να τον λιώσει. Εδώ έχουμε έναν παιδεραστή...
 που ενδεχομένως να έχει κάνει ανάλογες πράξεις στην Ελλάδα, υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος (ανεξαρτήτου κόμματος) και η σιωπή είναι εκκωφαντική. Και καλά τα ΜΜΕ που όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο τους (στηρίζουν πολιτικούς και λαμβάνουν ανταλλάγματα), αλλά ο απλός πολίτης? Να ακούω ανθρώπους μορφωμένους να μου λένε "καλά ο Βαξεβάνης τώρα που βγήκε ο Μητσοτάκης το θυμήθηκε" και άλλα ανόητα...Αν ήταν το παιδί τους το ίδιο θα έλεγαν? (Καλά, να μην σκεφτώ τι θα γινόταν αν ήταν το δεξί χέρι άλλου πολιτικού αρχηγού...) 

Στο τηλεοπτικό δίκτυο Hellasnet παραχώρησε συνέντευξη η Μολδαβή δικηγόρος, Ναταλία Μπαϊράμ που κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση των τεσσάρων ανήλικων θυμάτων παιδεραστίας του κυκλώματος στο οποίο εμπλέκεται ο Νίκος Γεωργιάδης. Η δικηγόρος του μολδαβικού τμήματος της διεθνούς οργάνωσης για την καταπολέμηση του Trafficking, LaStrada, που ήρθε την Τετάρτη στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει στις ελληνικές Αρχές και να προσκομίσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση Γεωργιάδη, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα του HOT DOC.
Η Ναταλία Μπαϊράμ περιέγραψε στο στούντιο του Hellasnet τον τρόπο που λειτουργούσε το κύκλωμα.
Υπενθυμίζεται ότι οι αποκαλύψεις που δημοσιεύονται στο περιοδικό HOT DOC περιλαμβάνονται στη δικογραφία την οποία ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Γκύζης, διαβίβασε άμεσα στη διεύθυνση Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος και συγκεκριμένα στο τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων (Trafficking), προκειμένου να διερευνηθεί εάν ο Νίκος Γεωργιάδης έχει διαπράξει στο παρελθόν κακουργήματα κατά ανήλικων αγοριών.
Η Ναταλία Μπαϊράμ εκπροσωπεί ανήλικα αγόρια που κατονομάζουν τον Νίκο Γεωργιάδη ως τον βιαστή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive