Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΒΟΜΒAΡΔΙΖΕ ΤΟΥΣ ISIS. ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ




ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!...










Στο έδαφος της Συρίας, έπεσε ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς από το επίπεδο του εδάφους καταρρίφθηκε από τη Συρία στην aviogrupa ρωσικά Su-24. Αναφέρει «Interfax», αναφερόμενο σε πληροφορίες από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας. "Το αεροπλάνο ήταν 6.000 μ. Η τύχη των πιλότων ανέφερε. Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία οι πιλότοι γλύτωσαν», δήλωσε ο του τμήματος. Από το συμπλήρωμα ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης ", το αεροπλάνο βρισκόταν αποκλειστικά στο έδαφος της Συρίας." "Αυτό είναι ένα σταθερό στόχο τη βοήθεια του ελέγχου», πρόσθεσε ο ΥΕΘΑ. Εν τω μεταξύ, η ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet έχει πληροφορίες ότι ένας από τους πιλότους της ήπιε αεροπλάνο ανακαλύφθηκε και κρατούνται από συριακές Τουρκμενιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive