Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ. Χτυπήθηκε ΚΑΙ ρωσικό ελικόπτερο από αντάρτες στη Συρία. Τρομακτικές εξελίξεις για την παγκόσμια ειρήνη απο το Ισλάμ

Χτυπήθηκε ρωσικό ελικόπτερο από αντάρτες στη ΣυρίαΤην ώρα που έκανε έρευνες για τη διάσωση των πιλότων, χτυπήθηκε από αντάρτες, αναφέρει το Reuters. Σύροι ισλαμιστές άνοιξαν πυρ σήμερα εναντίον ενός ρωσικού ελικοπτέρου αναγκάζοντάς το να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση σε μία περιοχή που βρίσκεται κοντά στην ελεγχόμενη...
από τις κυβερνητικές δυνάμεις επαρχία Λαττάκεια, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συριακή ανταρτική οργάνωση, που έχει προμηθευτεί αμερικανικούς πυραύλους Tow, ανέφερε πως οι μαχητές της χτύπησαν το ελικόπτερο με αντιαρματικό πύραυλο.

1 σχόλιο:

  1. "Τρομακτικές εξελίξεις για την παγκόσμια ειρήνη απο το Ισλάμ"

    Γιατί λες "από το Ισλάμ"; Δεν υποστηρίζουν όλοι οι μουσουλμάνοι τους τζιχαντιστές. Απ' την άλλη οι Τουρκμένιοι δεν σχετίζονται με το ΙΣΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive