Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Βομβαρδισμένο τοπίο: Εικόνες καταστροφής από την έκρηξη στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα! ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Βομβαρδισμένο τοπίο: Εικόνες καταστροφής από την έκρηξη στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα!
Η έκρηξη τα ξημερώματα στα γραφεία του ΣΕΒ στην οδό Ξενοφώντος, ευτυχώς δεν είχε θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές του τι άφησε πίσω της η βόμβα που τοποθέτησαν άγνωστοι στο σημείο. Μάλιστα, το πόσο δυνατή ήταν η έκρηξη αποδεικνύει και η μαρτυρία του φύλακα ιδιωτικής εταιρείας στην οδό Όθωνος. «Ακουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Αρχικά νόμιζα ότι έγινε σεισμός....
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα συνειδητοποίησα ότι είχε γίνει έκρηξη». Αυτά τόνισε χαρακτηριστικά ο φύλακας ιδιωτικής εταιρείας, ο οποίος φυλάσει κτίριο επί της οδού Οθωνος. Σημειώνεται ότι η οδός Οθωνος είναι παράλληλη της οδού Ξενοφώντος, όπου σημειώθηκε στις 3.35 τα ξημερώματα η ισχυρή έκρηξη βόμβας. «Αμέσως ειδοποίησα τους αρμόδιους της εταιρείας μου, καθώς και την αστυνομία». Είναι χαρακτηριστικό ότι αν και η περιοχή βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνα και είναι πολύ κοντά στη Βουλή, ελάχιστα κτίρια φυλάσσονται τις βραδυνές ώρες. Σημειώνεται ότι χθες το βράδι δεν φυλασσόταν η πρεσβεία της Κύπρου και το κτίριο του ΣΕΒ.


Πηγή: newsit.gr

2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΚΙΝΗΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ισλαμοφασίστες του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ!.......... ποιοί άλλοι είναι πιό Γκαγκστερς;.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive