Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Για αυτό λύσσαξε και χτύπησε ο Ερντογάν … Τα "Οικογενειακά" του συμφέροντα βάρεσε ο Πούτιν. Τα άλλα είναι για κατανάλωση!

image001
Τα έσοδα της οικογένειας του «Σουλτάνου» χτύπησαν οι Ρώσοι και για αυτόν τον λόγο κατέρριψαν το SU-24…Καταστράφηκαν εκατοντάδες φορτηγά που δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν και βέβαια και οι οδηγοί Τουρκμένοι  δεν  είναι πλέον τόσο πρόθυμοι οδηγήσουν τα φορτηγά στη Συρία! Η ζημιά με το λαθρεμπόριο του πετρελαίου  είναι μη αντιστρέψιμη και ο Ερντογάν τρελάθηκε. Αν μάλιστα σκεφτούμε την (φήμη;;) που θέλει να είναι ιδιοκτήτης των φορτηγών και κύριο διακινητή του παράνομου πετρελαίου τον γιο του Ερντογάν αντιλαμβανόμαστε ότι είναι θέμα καθαρά οικογενειακής «εκδίκησης»....

Ο Ερντογάν σε δεξίωση που έδωσε στο προεδρικό παλάτι με αφορμή την ημέρα των δασκάλων, σχετικά με το ρωσικό αεροπλάνο που καταρρίφτηκε είπε: “ Εμείς δεν θέλουμε να παρουσιαστεί μια τέτοια εικόνα δυστυχώς όμως αισθανόμαστε τον πόνο λόγω αυτού του συμβάντος.
Το συμβάν πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των κανόνων εμπλοκής. Η Τουρκία δεν έχει μίσος απέναντι σε καμιά χώρα. Στη Συρία ο λόγος που δεν προκάλεσε τα σοβαρότερα γεγονότα ήταν η ήρεμη στάση της Τουρκίας. Κανείς να μην αμφιβάλλει ότι η Τουρκία για να μην συμβεί το τελευταίο συμβάν έχει καταβάλλει όλες τις προσπάθειες”.
Τέλος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι η περιοχή των Τουρκμενίων στη Συρία, Μπαγίρμπουτσάκ δεν είναι η περιοχή των τρομοκρατών της ΝΤΑΕΣ αλλά στη συγκεκριμένη περιοχή κατοικούνται μόνο οι Τουρκμένιοι οι οποίοι είναι οι συμπατριώτες και συγγενείς των Τούρκων. Ο  Ερντογάν είπε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή  οι επιθέσεις έχουν στόχο τους Τουκμένιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive