Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Γ.Καρατζαφέρης (επιστρέφει;)…Για να μην ξεφτιλιστεί περισσότερο η παράταξη! «Είναι η ώρα των Δημογερόντων" ΗΧΗΤΙΚΟ

417158492FA4A3B928CC03F9F86B434E
Γ. Καρατζαφέρης: Να γίνει ένα μεγάλο, ευρύ συνέδριο όλων των Δεξιών κομμάτων! Η «Είναι η ώρα των Δημογερόντων. Δεν ξέρω αν θα είναι μία πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Καραμανλή ή κάτι άλλο, αλλά χρειάζεται μία πρωτοβουλία των Δημογερόντων, διαφορετικά δεν σώζεται η κατάσταση – Η Δημοκρατία σε αυτόν το τόπο δεν δεν θα λειτουργήσει, αν ξεφτιλιστεί περαιτέρω αυτή η παράταξη – Δεν μπορώ να είμαι απών στην ανάγκη οργανώσεως της αντιπολίτευσης»...

Την άποψη της πραγματοποίησης ενός μεγάλου, ευρύτερου συνεδρίου όλων των κομμάτων της Δεξιάς, ώστε να οργανωθεί η αντιπολίτευση, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, με αφορμή τις εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.
Πιο συγκεκριμένα, ο άλλοτε Βουλευτής της Ν.Δ., δήλωσε: «Πρέπει να ληφθούν ευθύνες για να μην ξεφτιλιστεί περισσότερο η παράταξη, γιατί κακά τα ψέματα, όσο και αν ενδιαφέρομαι για το τί θα κάνω εγώ, σε προσωπικό επίπεδο, με το δικό μου το κόμμα, δεν παύει να είναι το σπίτι στο οποίο μέσα γεννήθηκα.
Και βλέπω ότι όλοι εκείνοι που κράτησαν όρθια τη Ν.Δ. έχουν αποστασιοποιηθεί ή τους έχουν αποστασιοποιήσει. Βλέπω και ανακατεύονται κάποιοι νεοσσοί και λείπει αυτό που λέγεται ιστορία. Πού είναι η ομάδα του ’80 που νίκησε το ΠΑΣΟΚ, αυτή η ομάδα που έδινε μάχες ρε παιδί μου, που είναι η ομάδα του 47%; Αυτά τα θρύψαλα είναι; Αυτή τη στιγμή αντικειμενικά, με το χέρι στην καρδιά, βλέπει κανείς ότι υπάρχει μεγαλύτερη διάλυση στη Ν.Δ. απ” ότι στο ΠΑΣΟΚ, που λέγαμε ότι προσμετρά το τέλος του βίου του.
Άρα εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ληφθούν πρωτοβουλίες και ευθύνες, πέραν από το όριο αυτών των μικρομεσαίων που ασχολήθηκαν με την προεδρία τώρα».
O κ. Καρατζαφέρης, συνεχίζοντας, είπε: «Είναι μία κωμωδία πλέον. Και λυπάμαι εξαιρετικά που φέρανε και φτάσανε εκεί τη Νέα Δημοκρατία. Τελικά κάποτε λέγανε ότι ένας Καραμανλής την ξεκίνησε και μετά από έναν Καραμανλή θα τελειώσει, γιατί μετά τον Καραμανλή όλο αυτό το πράγμα δεν ήταν Νέα Δημοκρατία… Λυπάμαι δεν είναι περιβόητη, είναι πλέον διαβόητη.
Κάτι πρέπει να γίνει, γιατί η δημοκρατία σε αυτό τον τόπο δεν θα λειτουργήσει, αν ξεφτιλιστεί περαιτέρω αυτή η παράταξη. Την ξεφτιλίσανε, την ξεφτιλίσανε. Και καλά θα κάνουν όλοι οι συμμέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Βλέπω ένα έλλειμμα σοβαρότητας, το οποίο ξεκίνησε εξ” αρχής, δηλαδή με τις υποψηφιότητες. Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι τέσσερις καλύτεροι οι οποίοι υπάρχουν μέσα στη Ν.Δ. ήταν αυτοί οι οποίοι τελικά ήταν στον πίνακα των υποψηφίων.
Το απορρίπτω δηλαδή σας σκέψη. Αυτό δείχνει μία σήψη. Κάποτε διαγκωνίζονταν οι καλύτεροι. Εγώ έζησα και τον αγώνα του Ράλλη με τον Αβέρωφ, έζησα και τον Μητσοτάκη με τον Στεφανόπουλο, έζησε τον Μπούτο τότε με τον Αβέρωφ πάλι, μεγάλα ονόματα και ακόμα την μονομαχία του Καραμανλή, με τον Σουφλιά και τον Έβερτ. Από εκεί και πέρα άρχισαν τα πράγματα να ξεφτίζουν. Ότι έγινε το 2009 με τον Σαμαρά και την Μπακογιάννη, έ τώρα πλέον είναι ολοκληρωμένος ο ευτελισμός».
Ο κ. Καρατζαφέρης αναφερθείς στην λύση του προβλήματος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι η ώρα των Δημογερόντων. Δεν ξέρω αν θα είναι μία πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Καραμανλή ή κάτι άλλο, αλλά χρειάζεται μία πρωτοβουλία των Δημογερόντων, διαφορετικά δεν σώζεται η κατάσταση…
Αυτή τη στιγμή ισχυρά ονόματα είναι στο θεωρείο και βλέπουν με μεγάλη πίκρα όλα αυτά. Όλοι αυτοί που ήταν κάποτε η Ν.Δ., έχουν αντικατασταθεί από κάποια παιδαρέλια, καιροσκόπους, οι οποίοι πίστευαν ότι μέσω της Ν.Δ. θα γλύψουν περισσότερο το κόκκαλο της εξουσίας. Πού είναι συνεισφορά σε έναν αγώνα.
Τον αγώνα για ανατροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως κάναμε τον αγώνα για ανατροπή του ΠΑΣΟΚ, δεν τον βλέπω. Και δεν βλέπω και κανέναν να καθοδηγεί τον αγώνα, δεν βλέπω και κανέναν να μάχεται…
Χρειάζεται μία μεγάλη αλλαγή. Εγώ θα έλεγα ότι το λιγότερο, το ελάχιστο, είναι να γίνει ένα μεγάλο, ευρύ συνέδριο όλων των Δεξιών κομμάτων!».
Ενώ τέλος, ερωτηθείς σχετικά, απάντησε: «Δεν μπορώ να είμαι απών στην ανάγκη οργανώσεως της αντιπολίτευσης».
Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στον Flash 96,0 F.M.:
http://veteranos.gr/

11 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχα!!! μεγάλε πολιτικέ απατεώνα,offshore-ίστα, Παπαδήμιε!!!! έχεις μεγάλο θράσος!!! έτσι ήσουν πάντα όμως!!! ενέπαιξες ένα ολόκληρο λαό!! τον πρόδωσες και μοιραία έλαβες το ακριβές αντίτιμο!!!!αι σιχτίρ που θα παρουσιαστείς και για σωτήρας!!! γελοίε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβώς έτσι ρε μεγάλε, ευτυχώς που θα μας σώσει ο "αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία Φύσσα"

      Διαγραφή
    2. Παλαιὸς γνώριμος ἐσύ. Πάντοτε στημένος καὶ ἕτποιμος νὰ ἀπαγγείλης τὸ ἴδιο ποιηματάκι. Κάποτε πρἐπει νὰ τὸ ἀλλάξης βρὲ ἀδελφέ διότι τὰ ἴδια καὶ τὰ ἴδια τὰ βαρεθήκαμε.!!

      Διαγραφή
  2. Με παράταξη εννοεί ΝΔ , δηλαδή να μας ξανασώσει η ΝΔ! και με ποιους? με την ομάδα του 47%! δηλαδή βαγγελάδες γιακουμάτους ντινόπουλους και λοιπά καθάρματα που μας φέραν ως εδώ!
    Ο άνθρωπος έχει μεγάαααλο κόλλημα με την νεοταξίτικη πουστοκεντροδεξιά ΝΔ, αλλά ξέρει ότι τώρα που του πήραν το καλάμι μόνος του είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ .
    Δεν κάνει ο άνθρωπος, προθέσεις μπορεί να χει τις καλλίτερες αλλά σαν πολιτικός είναι καραγκιόζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τολματε και εκφραζεστε με αυτον τον τροπο για τον μονο ΕΛΛΗΝΑ που εχει μεινει στην πολιτικη βρε καθυστερημενοι??? Θελετε να εχετε αποψη ,την στιγμη που οτι πληροφορια εχετε την πηρατε απο τα κατευθυνομενα τσοντοκαναλα.Βρε ΟΥΣΤ γελειοι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλατε ετσι για αυτον τον ανθρωπο που ειναι ο μονος ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικος ηγετης που εχει απομεινει βρε καθυστερημενοι???? Τολματε και εκφραζεται αποψη εσεις που απο τα λεγομενα σας φαινεται οτι η μονη πηγη πληροφορηση σας ειναι τα συστημικα τσοντοκαναλα??? Βρε ΟΥΣΤ γελειοι παραλυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τυχερέ Καρατζαφέρη!!!βλέπουμε μετά λύπης μας πως υπάρχουν ακόμη μερικοί χοντρομαλ@@κες που σε ακολουθούν!!!!προφανώς ήρθε τώρα από το διάστημα ο τύπος και δεν γνωρίζει τίποτα για τις προδοσίες σου, τις κωλοτούμπες σου, τις offshore κλπ !!!! anastasios θες ταχύρυθμα!!!! μπορούμε να σε ενημερώσουμε και αφιλοκερδώς!!!αλλά μάλλον η βλακεία σου και η χαζομάρα σου θα είναι αρνητικός παράγων!! δεν τα παίρνεις τα γράμματα, φαίνεται!!! άλλωστε σε κάτι σαν κι εσένα απευθύνεται ο πολιτικός απατεώνας και βρίσκει ανταπόκριση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νὰ ἐπιστρέψῃ ποῦ;;
    Στὴν ἐνεργὸ πολιτική;
    Βεβαίως!
    Ἤδη ὁ Λαϊκὸς ὀρθόδοξος Συναγερμὸς ἀνασυντάσσεται ἐκ βάθρων μὲ νέους ἀνθρώπους καὶ νέο αἷμα. Ἐπ' εὐκαιρία, ὅσοι φίλοι θέλουν νὰ βοηθήσουν στὴν προσπάθεια αὐτὴ ἄς τὸ κάνουν. Καλοδεχούμενοι!
    Πουθενὰ ἀλλοῦ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ καὶ ἄφετε κατὰ μέρος τὶς κουτοπονηριές σας κύριοι τοῦ ἰστολογίου. Ὄχι! ἐκεῖ ποὺ ἐσεῖς ἐννοεῖτε ὅτι "ἐπιστρέφει" καὶ νομίζετε ὅτι καὶ ἄλλοι τὸ ἐννοοῦν, ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!
    Ἀλήθεια, γι αὐτὴν τὴν μεγάλη προσπάθεια ἀνασυγκροτήσεως τοῦ Λαϊκοῦ Ὀρθοδόξου Συναγερμοῦ ἡ ὁποία ἤδη ἐνεργεῖτε διατὶ δὲν ἀφιερώνετε μία λέξι κύριοι τοῦ ἰστολογίου ἀλλὰ τσαλαπατᾶτε διὰ μία ἀκόμη φορὰ τὰ ἴδια μασημένα κουκιά;
    Ἐρωτῶ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γνωστή η καραμέλα των δύο παραπάνω... καθίστε με αυτούς που υπάρχουν τώρα (300 βο(υ)λευτάδες) και λύσεις δεν δίνουν και μην μιλάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιγά, μην μου πάθετε υπερκόπωση από τη ανασύνταξη του ΛΑΟΣ !!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!μπορεί να έχεται τις καλύτερες των προθέσεων αγαπητοί συνέλληνες αλλά το μεγάλο αγκάθι είναι το λαμόγιο ο πρόεδρος σας!!!! και μόνο η συνταξή του με τον ΓΑΠ αποτελεί από μόνη της εσχάτη προδοσία!!!!αφήνω τα υπόλοιπα που τον συνοδεύουν!!!!άντε ζώα ξυπνήστε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε και εσύ την καραμέλα σου... έχω γεύσεις πολλές εκτός απο τη βουτήρου....!!! Ξύπνα εσύ ζώο απο το όνειρό σου!!!

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive