Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διακόπηκε για τις 2 Δεκεμβρίου

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διακόπηκε για τις 2 Δεκεμβρίου
Στις 2 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η κατάθεση της Δήμητρας Ζώρζου, αυτόπτη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, καθώς η μάρτυρας μετά το επεισόδιο με τον κατηγορούμενο Ιωάννη Καζαντζόγλου δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει την κατάθεση της. Η κ. Ζώρζου ρωτήθηκε από συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής αν πριν τη διακοπή της συνεδρίασης φοβήθηκε και όταν απάντησε θετικά της ζητήθηκε να διευκρινίσει αν φοβήθηκε "από...
τις απειλές του Ι. Καζαντζόγλου". Η ερώτηση αυτή προκάλεσε έντονη αντίδραση από την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, που έκανε λόγο για "λάσπη" και επισήμανε πως αν συνέβη κάτι τέτοιο θα πρέπει να το καταγγείλει η ίδια η μάρτυρας. Λίγο πριν διακοπεί η σημερινή διαδικασία, ο συνήγορος του Ι. Καζαντζόγλου ζήτησε τον λόγο και είπε ότι «βυσσοδομούν τα Μέσα σε βάρος του εντολέα του» και ότι «αναφέρουν ψευδώς πως απείλησε την μάρτυρα». Η πρόεδρος του απάντησε πως αυτό δεν έχει σχέση με το δικαστήριο και ότι «ενώπιον του δικαστηρίου δεν έγινε τίποτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive