Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Βουλωμένη μύτη, βήχας, κόπωση, γενική κατάπτωση. OXI, δεν είναι γρίπη. Είναι κάτι άλλο


Είσαι άρρωστος. Η μύτη σου τρέχει. Το σώμα σου πονάει, Ιδρώνεις, βήχεις, φτερνίζεσαι και δεν έχεις την ενέργεια να σηκωθείς απ’το κρεβάτι σου. Δεν έχεις γρίπη. Είναι συνωμοσία, απ’ ότι λέει ο Δρ. Λέν Χόρογουιτς. Η γνώμη του δεν είναι βασισμένη σε Θεωρίες Συνωμοσίας, αλλά σε Δεδομένα της Συνωμοσίας. Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια, ο Χόρογουτις έχει γίνει η πιο αμφιλεγόμενη ιατρική αρχή.... Εκπαιδεύτηκε ως πανεπιστημιακός ερευνητής, και τώρα στα 48 του χρόνια, ο Χόρογουιτς χρεώνει πως στοιχεία της Αμερικανικής Κυβέρνησης συνωμοτούν με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες για να αρρωστήσουν μεγάλα ποσοστά του πληθυσμού.
Τα ΜΜΕ αναφέρουν πως οι εντατικές πτέρυγες στα νοσοκομεία είναι γεμάτα από ασθενείς με μια περίεργη μόλυνση του άνω αναπνευστικού που δεν δείχνει να είναι ίωση. Το αναφέρουν ως ‘η γρίπη μυστήριο’ και πως το εμβόλιο της γρίπης είναι αναποτελεσματικό.
«Αυτά είναι ανοησίες», λέει ο Δρ. Χόρογουτς. «Η πραγματικότητα είναι πως βλέπουμε αυτή την επιδημία απ΄τα τέλη του 1998 και τις αρχές του 1999. Οι άνθρωποι βήχουν και ξαναβήχουν απ’αυτή την περίεργη αρρώστια η οποία δε δείχνει να προέρχεται από καμία λογική ιογενή ή βακτηριακή επίθεση και μεταβατική περίοδο.
Εάν ήταν πραγματικά ιογενής ή βακτηριακή μόλυνση θα είχε δημιουργηθεί πυρετός, αλλά δεν είχε. Παραμένει για βδομάδες, αν όχι μήνες. Βουλωμένη μύτη, μύτη που τρέχει, βήχας, κόπωση, γενική κατάπτωση. Οι άνθρωποι γενικά νοιώθουν σαν να είναι ‘απενεργοποιημένοι’.
Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Παθολογίας της Πολεμικής Αεροπορίας έχει κατοχυρώσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το παθογόνο μυκόπλασμα που προξενεί την επιδημία. Μπορείτε να δείτε την αναφορά για την κατοχύρωση στο βιβλίο, Οι Θεραπευτικοί Κώδικες για την Βιβλική Αποκάλυψη. (The Healing Codes for the Biblical Apocalypse.)
Το Μυκόπλασμα δεν είναι μύκητας στην ουσία, αλλά βακτήριο. Δεν έχει κυτταρικό τοίχωμα. Πηγαίνει βαθιά μές΄ στον πυρήνα του κυττάρου και έτσι το καθιστά πολύ δύσκολο να ενεργοποιηθεί μια ανοσολογική απάντηση απ΄τον οργανισμό. Είναι ένα βιολογικό όπλο φτιαγμένο από ανθρώπους. Η κατοχύρωση εξηγεί πως δημιουργεί χρόνιες μολύνσεις του άνω αναπνευστικού που είναι σχεδόν πανομοιότυπες με αυτό που συμβαίνει τώρα.



ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ
«Πιστεύω ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί φταίνε για την χημική τοξίνωση του πληθυσμού, η οποία μπορεί να συντελέσει σε γενική καταστολή του ανοσοποιητικού, χαμηλού βαθμού μέχρι υψηλού βαθμού, ανάλογα με την έκθεση. Η δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού επιτρέπει στους ανθρώπους να γίνονται ευαίσθητοι σε τυχαίες μολύνσεις, όπως αυτό το μυκόπλασμα και άλλες καιροσκοπικές μολύνσεις», λέει ο Δρ. Χόρογουιτς.
«Πρωτοάρχισα να διερευνώ τους χημικούς αεροψεκασμούς όταν ψέκασαν πάνω απ’το σπίτι μου στο Βόρειο Αϊνταχο. Τράβηξα φωτογραφίες και μετά ήρθα σ’επαφή με το Γραφείο για την Προστασία του Περιβάλλοντος του Κράτους οι οποίοι δεν είχαν την παραμικρή ιδέα και με παρέπεμψαν στην Πολεμική Αεροπορία. Με έφεραν σ’επαφή με το Κέντρο Ελέγχου Τοξικολογικών Ασθενειών, και μετά από καμιά βδομάδα έλαβα ένα γράμμα από έναν απ’ τους αρχι-τοξινολόγους που έγραφε πως όντως υπήρχε μία ποσότητα αιθυλενοδιβρωμίδιο στα καύσιμα.
Το Αιυλενοδιβρωμίδιο βγαίνει απ’τα καύσιμα των αεροπλάνων, προκαλώντας αναστολή του ανοσοποιητικού και αδυνατεί το ανοσοποιητικό των ανθρώπων. Και στη συνέχεια έρχεται κι ένα μικρόβιο μυκόπλασμα ή μύκητας και δημιουργεί μία ασθένεια του άνω αναπνευστικού. Ξαφνικά, έχεις δευτερογενή βακτηριακή λοίμωξη. Σε πλακώνουν στα ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ, και τα αντιβιοτικά μετατρέπουν τη χημεία του οργανισμού σε όξινη, και αρχίζεις να βγάζεις αλλεργίες, δερματικά και άλλα γιατί το συκώτι σου έχει γεμίσει τοξίνες που βγαίνουν από το δέρμα και γίνονται υποαλλεργικές αντιδράσεις με άλλα χημικά. Έχω συναδέλφους στις Μπαχάμες, στις Βερμούδες, στο Τορόντο, στην Βρετανική Κολούμπια που όλοι αναφέρουν μία περίεργη σπορά της ατμόσφαιρας. Αυτό που συμβαίνει είναι ποταπό.
Απ’το πουθενά, ξαφνικά έχεις ανθρώπους που είναι εντελώς αποσυντονισμένοι και μολυσμένοι με δύο, τρεις η και τέσσερις μικροβιακούς συμπαράγοντες και τοξινωμένοι από διάφορα χημικά…κι έτσι πλέον έχεις κάποιον με χρόνια πάθηση.


Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Η δίκη του Κογκρέσου του Φράνκ Τσέρτς το 1975, φανέρωσε τις αναθέτουσες επιχειρήσεις της ΣΙΑ (CIA – Central Intelligence Agency) για τα βιολογικά όπλα- Litton Bionetics και Army Corp of Engineers (Σώμα Μηχανικών του Στρατού), που σχεδίαζαν και χρησιμοποιούσαν διάφορα βιολογικά όπλα σε πληθυσμούς. Και όλο αυτό γινόταν με μαύρες πράξεις, μυστικές επιχειρήσεις, με χρηματοδοτήσεις όπου βουλευτές δεν ήταν ενήμεροι που πήγαιναν τα χρήματα. «Είναι ο Μαύρος Προϋπολογισμός», λέει ο Χόρογουιτς.
«Και στη σημερινή πολεμική σκηνή, όπου εμπειρογνώμονες του βιοχημικού πολέμου βρίσκονται και συζητούν τρόπους διεξαγωγής πολέμων, να εξολοθρεύσουν τον εχθρό, δε θες να σκοτώσεις κόσμο. Θες να προστατεύσεις το κόσμο που είναι χρόνια άρρωστος και εντελώς εξαρτώμενος απ’το κράτος και που εξαντλεί τους πόρους της χώρας. Και μετά μπορείς να προχωρήσεις φέρνοντας το στρατολογικό-ιατρικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και το διεθνή ιατρο-φαρμακευτικό σου καρτέλ. Και στη συνέχεια, πουλάς σ’αυτές τις νικημένες χώρες όλα τα φάρμακα και χημικά που χρειάζονται για να διατηρήσουν όποια εμφάνιση υγιούς λειτουργίας.
Είναι εντελώς νικημένοι. Δεν μπορούν να συντονίσουν τον στρατό. Δημιουργείς μια εξάρτηση κι έτσι αποδυναμώνεις τον κόσμο, κι ο αποδυναμωμένος λαός είναι εύκολος να τον ελέγξεις. Έχεις λοιπόν τον έλεγχο του πληθυσμού, και κερδίζεις απίστευτα χρηματικά ποσά στην πορεία, αντί του να καταστρέψεις τις ίδιες σου υποδομές με κάποιο πυρηνικό όπλο. Ανήκει σε σένα και τα φιλαράκια σου αυτή η υποδομή. Θες να ξεφορτωθείς τους ανθρώπους. Δε θες να ξεφορτωθείς την υποδομή σου.»


ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

«Αυτό που σας λέω τώρα δεν είναι προβληματισμός. Εάν διαβάζατε τους κορυφαίους αναλυτές στρατιωτικών πολέμων, και την ‘Αναφορά από το Σιδερένιο Βουνό’ (Iron Mountain), η οικογένεια Ρόκεφέλερ είναι απ’τους κύριους παίκτες σ’αυτή την συνωμοσία. Είναι κύριοι παίκτες στην παγκόσμια γενοκτονία, και την μείωση του πληθυσμού. Αυτό δεν είναι πια μυστήριο ή άγνωστο.»
«Όταν εξετάζεις σε ποιόν ανήκουν τα καύσιμα για τους χημικούς αεροψεκασμούς, ποιοι είναι οι διευθυντές των εταιριών καυσίμων, ξαφνικά εμφανίζονται οι Ρόκεφελερ και οι βασιλικές οικογένειες- Stanadard Oil και BP (British Petroleum). Και ποιες είναι οι άλλες διατάξεις τους; Έξαφνα βλέπεις τα έγγραφα τους που δείχνουν τι και ποιους έχουν χρηματοδοτήσει, ιστορικά, καλλιγένεια, φυλετική υγιεινή, γενοκτονία, πληθυσμιακή μείωση, οικογενειακός προγραμματισμός, μητρική και παιδική υγεία- που φτιάχνουν και παραδίνουν εμβόλια και τις προμήθειες μολυσμένου αίματος. Αυτοί είναι οι τραπεζοεγκληματίες, οι ίδιο που τρέχουν το αιματηρό τραπεζικό σύστημα και τις εταιρίες χρηματικών τραπεζών», λέει ο Χόρογουιτς.
«Αναφέρομαι σ΄ένα καταπληκτικό βιβλίο του Δρ. Τζών Κοϋελμαν, που εργάστηκε ως Βρετανικός Μυστικός Πράκτορας στις υψηλότερες βαθμίδες. ΄Αρθρωσε πολύ ξεκάθαρα ποιοι τρέχουν αυτές τις εταιρίες. Εν τέλη, καταλήγει στο υψηλότερο επίπεδο των βασιλικών οικογενειών. Η οικογένεια Μπούς (Bush), η οικογένεια Ρόθτσαϊλντ, τα λεφτά των Ρόκεφελερ και όλο το κατεστημένο των Ρόκεφελερ έχει βασιστεί στα χρήματα των Ρόθτσαϊλντ και των βασιλικών οικογενειών.
Εάν δε μπορείς να το εξηγήσεις λογικά ή κάπως αλλιώς, νομίζω πως πρέπει ν’αρχίσεις να σκέπτεσαι τις θεωρίες συνωμοσίας και ν’αφήσεις τ’ αρνητικά ταμπελάκια που έχεις βάλει πάνω και γύρω απο τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν δαιμονοποιηθεί μαζί με όλα τα φάρμακα.»
ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΪΧ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Η κυρίαρχες εγκληματίες οικογένειες κερδίζουν αστρονομικά ποσά από τα δεινά των ανθρώπων. Οι Ρόκεφελερ έχουν μονοπώλιο στα φάρμακα της Αμερικής από το 1920. Μαζί με την Ι.Γ.Φάρμπεν, (I.G.Farben) την πρώτη γερμανική βιομηχανική οργάνωση, κρατάνε το μονοπώλιο στα φάρμακα και τα χημικά παγκοσμίως.
Οι Ρόκεφελερ και η Ι.Γ.Φάρμπεν συνεργάστηκαν πριν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και κατά τη διάρκεια του. Για πρακτικούς λόγους, οι Ρόκεφελερ και η Ι.Γ.Φάρμπεν ήταν το Τρίτο Ραϊχ.
Ποιοί άλλοι εμπλέκονται; Η Φαρμακευτική Εταιρία Μέρκ (Merck Pharmaceutical). Ο πρόεδρος της, Γ.Γ. Γμερκ (George W.Merck), ήταν ο διευθηντής των βιολογικών όπλων της Αμερικής κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Επιλέχθηκε προσωπικά απο τον Πρόεδρο Ρούζεβελτ και τον Γραμματέα Πολέμου Στίμσον.
Οι Ναζί σχεδίασαν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είχαν επινοήσει και όνομα γι’αυτό – «neue Ordnung», που σημαίνει, Νέα Τάξη, Νέα Τάξη Πραγμάτων (New Order, New World Order). Σήμερα, αυτή η Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η άνοδος του Τέταρτου Ραϊχ. Ο Στόχος του 4ου Ραϊχ, είναι ο πληθυσμιακός έλεγχος και η γενοκτονία.
99,99% των Μασόνων είναι ανίδεοι στο τι γίνεται στα υψηλότερα επίπεδα. Η πληροφορία που σου δίνετε μεγαλώνει σε κάθε υψηλό επίπεδο της Μασονίας. Όταν περνάς το 33ο επίπεδο, παίρνεις την υψηλότερη κατήχηση σε αυτό που ονομάζεται Αρχαία Αρκάνα, η αρχαία γνώση που περιγράφετε στο βιβλίο Θεραπευτικοί Κώδικες της Βιβλικής Αποκάλυψης. Εκεί φωλιάζουν αυτοί που τρέχουν τον πλανήτη και πράττουν διαβολικά.
Πως φτάνει κάποιος στις υψηλότερες βαθμίδες της Μασονίας; Δια μέσου γραμμών αίματος. Πρέπει να είσαι πρωτεύων βασιλικής οικογένειας, ιδανικά απόγονος ή πρέπει να είσαι κάποιος που είναι πολύ μα πολύ κοντά σε βασιλικά πρόσωπα, τις πρεσβύτερες γραμμές αίματος.
ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ;
Ποιους στοχεύουν για την γενοκτονία; Εάν γίνεται απόπειρα για την μείωση του πληθυσμού στον πλανήτη, γιατί συμβαίνει;
«Κοίτα τις χώρες όπως αυτές στην Αφρική, Τριτοκοσμικά Έθνη έχουν γίνει οι κύριοι στόχοι για το HIV/AIDS. Και αναλογίσου πως το 73% των ανθρώπων που πάσχουν από HIV/AIDS σήμερα στην Αμερική, είναι Μαύροι ή Ισπανικής καταγωγής. Στατιστικά, το 55% των ομοφυλόφιλων ανδρών στην Αμερική έχουν ήδη πεθάνει. Μήπως τώρα βλέπεις την στοχευσμένη μείωση του πληθυσμού σε μειονοτικές ομάδες; Ε βέβαια. Αυτό συμβαίνει ακριβώς τώρα.
Δε θέλουν να ξεκάνουν ολόκληρους πληθυσμούς εντελώς, απλώς ορισμένους. Και δεν είναι, απ΄την πλευρά τους, καταπληκτικό; Έχουν ένα συγκαλυμμένο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού και κανείς δεν το ‘χει πάρει χαμπάρι. Είναι αυτό που ιδανικά θέλουν.
Δεν έχει να κάνει με λεφτά. Πιστεύω πως υπάρχει μια Σατανική, διαβολική ιδεολογία, γιατί ο Νίξον ο ίδιος είπε, αναφερόμενος στους Ρόκεφελερ, ‘ δεν έχει να κάνει με λεφτά γι’αυτούς, έχει να κάνει με την εξουσία’.
Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ
Στο τέλος του παιχνιδιού Μονόπολη, τι κάνεις; Ένας κερδίζει, του ανήκουν όλα τα ακίνητα και γη, έχουν εξαλείψει όλους τους άλλους παίχτες και το παιχνίδι τελειώνει. Εκεί μπορείς να βάλεις πίσω το παιχνίδι στο ντουλάπι. Δεν μπορείς όμως να κάνεις το ίδιο με τον πλανήτη γη.
Όποιος κερδίσει στο τέλος αυτού του παιχνιδιού του Παγκόσμιου Μονοπωλίου, μπορεί να αναδιατάξει το παιχνίδι. Και αυτό ακριβώς βλέπουμε τον τελευταίο χρόνο. Δεν είδατε το μεγάλο ψάρι να τρώει το μεγάλο ψάρι στο διεθνές εμπόριο, είδατε τις τεράστιες φάλαινες να τρώνε τις τεράστιες φάλαινες σε φαλαινο-συγχωνεύσεις. Όλες αυτές οι μικρο-εταιρίες που φτιάχνουν τις πολυ-βιταμίνες σας, είναι θυγατρικές μεγαλύτερων ομίλων. Σήμερα, η Γουόρνερ Λάμπερτ (Warner Lambert) ή η Glaxo Wellcom, όλες αυτές οι τεράστιες, τεράστιες εταιρείες, είναι που κατέχουν τα μικρά ψάρια. Τα εξαγοράζουν. Και έτσι, πάλι, το παιχνίδι αλλάζει εάν το θελήσουν, και απ’ότι δείχνει, αυτό θέλουν. Αυτό είναι το μυστικό τους σχέδιο. Είναι φως φανάρι.
Στο αεροδρόμιο του Ντένβερ, υπάρχει ένα επιστέγασμα, στο κεντρικό κτίριο, αφιερωμένο στην Επιτροπή του Αεροδρομίου της Νέας Τάξης από τους Τέκτονες. Και υπάρχει μία πελώρια χρωματιστή τοιχογραφία – αφιερωμένη στην εκλιπών ανθρώπινη φυλή. Στο πίσω πλάνο, πάνω σ’ενα τρομερό φόντο από φλόγες και καταστροφή, υπάρχουν τρία ανοιχτά φέρετρα.
ΧΤΙΣΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Αποτοξίνωση
Επειδή όλοι έχουμε ταϊστεί απο τη σοδειά της Βαβυλώνας και έχουμε φάει τοξικά απόβλητα της Μονσάντο, της Dow Chemical και της Archer Daniel, και τα γενετικά σχεδιασμένα τρόφιμα και χημικά και τα φθόρια τους, και το χλώριο τους, πρέπει να αποτοξινωθούμε. Ένα εύκολο πρόγραμμα αποτοξίνωσης είναι με φρεσκοστυμμένη λεμονάδα που προσθέτεις σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι καγιέν.
ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ
Για να μετατρέψεις την χημεία του σώματος σου, να το κάνεις πιο αλκαλικό. Μόνο στην όξινη κατάσταση ο οργανισμός αναπαράγει βακτήρια, ιούς, μύκητες, μούχλα και καρκίνο και τα καρκινικά κύτταρα κάνουν πάρτι. Δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Τι είναι αυτό που κάνει τη χημεία του σώματος σου να γίνει όξινη και τόπος αναπαραγωγής για βακτήρια και μολυσμένους παράγοντες; Η καφεΐνη, η νικοτίνη, η ζάχαρη, επεξεργασμένοι υδατάνθρακες, το αλκοόλ, τα φάρμακα και τ΄αντιβιοτικά, το κόκκινο κρέας, το στρες – αυτοί είναι οι κύριοι παράγοντες. Εξαφάνισε τους ή μείωσε τους όσο μπορείς.
Στίβε χυμό λεμονιού μέσα στο νερό σου. Το λεμόνι έχει πολύ ασβέστιο και μετατρέπεται σε υδροξείδιο του ασβεστίου στο πόσιμο νερό. Αυτό είναι αλκαλοποίηση. Ανεβάζει το pH του νερού από το 7 στο 8 περίπου. Το καυτό πιπέρι καγιέν είναι ένας από τους πιο αλκαλικούς συντελεστές που μπορείς να βάλεις στο σώμα σου. Αποτοξινώνει και αποξυνιστά μαζί.
ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ
Οι παγκόσμιοι τραπεζο-γκάνγκστερ των Ρόκεφελερ, τραπεζογκάνγκστερ του αίματος και των ιατρικών μονοπωλίων, είναι πολύ απασχολημένοι… στο να καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Αυξήστε το οξυγόνο στο αίμα σας.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive