Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τους τρέλανε η εξουσία; Μετά τις «πενταροδεκάρες» του Φίλη... Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί: Ο ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία δεν αφορά τους ΣΥΖΙΡΑΙΟΥΣ ψηφοφόρους!! Αλλά....

Ο Δημήτρας Σεβαστάκης «παραδέχεται» πως το κόμμα του δεν θα έχει πολιτικό κόστος από το μέτρο αυτό και άρα δεν έχει κανένα λόγο να το πάρει πίσω. Στην απίστευτη δήλωση πως ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα... χάσει ψήφους από την επιβολή του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, με το σκεπτικό πως δεν αφορά στο κοινωνικό σύνολο των ψηφηφόρων του...προέβη ο βουλευτής της κυβέρνησης Δημήτρης Σεβαστάκης. Ο κύριος Σεβαστάκης, συνεχίζοντας τις προκλητικές δηλώσεις για το θέμα, μετά τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, που δήλωσε πως η αύξηση αφορά σε «πενταροδεκάρες», ανέφερε: «Το πολιτικό κόστος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι, σε σχέση με το κοινό του, από τη δυσαρέσκεια των γονέων των παιδιών των ιδιωτικών σχολείων». Μάλιστα, ο κύριος Σεβαστάκης, «προχώρησε» τη σκέψη του ένα βήμα παρακάτω, δηλώνοντας ευθαρσώς πως «επομένως (η κυβέρνηση) δεν έχει και κανένα λόγο να το πάρει πίσω»! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive