Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΧΙΖΟΥΝ απο την Δευτέρα οι πλειστηριασμοί στα σπίτια και οι δεσμεύσεις μισθών και συντάξεων, με εντολή Τσιπροκαμμένων. ΠΑΡΤΕ τις καραμπίνες λέει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Στην απελευθέρωση από την προσεχή Δευτέρα 2 Νοεμβρίου όλων των πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, όπως οι πλειστηριασμοί, προχώρησε η Τσιπροκαμμενοκυβέρνηση. Την Πέμπτη (29/10) γνωστοποιήθηκε στις τράπεζες απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων με την οποία δεν παρατείνεται εκ νέου η κοινή υπουργική απόφαση που ανέστειλε πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης αρχικά ως την 30η Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία ως την 31η Οκτωβρίου....
Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι άνοιξε ο δρόμος για πλειστηριασμούς, εξώσεις, αλλά και κάθε είδους αναγκαστικές εκτελέσεις, όπως οι δεσμεύσεις μισθών και συντάξεων, αλλά και οι κατασχέσεις ακινήτων και περιουσιών ακόμα και για μικροποσά.
Από τη Δευτέρα, έτσι, 2 Νοεμβρίου 2015 γίνονται όλες οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης, εκτός του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας, η οποία προστατεύεται μέχρι το τέλος του έτους.
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη διάταξη, την ισχύ της οποίας αποφάσισε να μην παρατείνει η κυβέρνηση, προέβλεπε την αναστολή διενέργειας, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης, ιδίως τους πλειστηριασμούς, τις κατασχέσεις, τις εξώσεις και τις προσωπικές κρατήσεις.
Για το ίδιο διάστημα, δηλαδή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου έχει ανασταλεί η υποχρέωση έκδοσης και κατάθεσης, εκ μέρους των δικηγόρων ή των διαδίκων, γραμματίων καταβολής, δικαστικών ενσήμων, εισφορών, ή άλλων, πάσης φύσης, παραβόλων και εξόδων σχετικά με την άσκηση και εκδίκαση ενδίκων βοηθημάτων και ενδίκων μέσων ενώπιον δικαστικών αρχών ή την εκπροσώπηση από συνήγορο ενώπιον αυτών.
Επίσης, για το ίδιο χρονικό διάστημα, είχε ανασταλεί η υποχρέωση καταβολής πάσης φύσης εγγυοδοσιών ή εφάπαξ ή σε δόσεις χρηματικών ποσών από μετατροπή στερητικής της ελευθερίας ποινής, εφόσον η σχετική υποχρέωση γεννήθηκε ή η συμπλήρωση της προθεσμίας εκπλήρωσής της ανέκυψε στο διάστημα της τραπεζικής αργίας ή και μετά τη λήξη της.
Στην ίδια απόφαση προβλεπόταν πως οι υπόχρεοι κατά νόμο, υποχρεούνται να καταβάλουν τα ποσά που αναφέρονται ενώπιον της αρμόδιας αρχής, εντός πέντε εργασίμων ημερών από τη λήξη του χρονικού διαστήματος της αναστολής, δηλαδή στις 6 Νοεμβρίου.
Μετά και από αυτό, είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι οδηγούμαστε σε «αχαρτογράφητες» περιοχές, αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση του λαού και της αγοράς.

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ,ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ,ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗ ΒΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ...

    ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.
    http://alfeiospotamos.gr/?p=17647

    ΓΝΩΣΗ-ΛΟΓΙΚΗ=Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ..!!!!
    ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΚΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ..
    ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ,ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΞΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΙΟ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ…

    ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ https://sorrasgegonota.wordpress.com/ ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ… https://www.youtube.com/watch?v=UDnVgA9Z1Lg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive