Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

«Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΘΑ ΣΕ ΣΠΑΣΩ»! ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΑΤΜ. TO ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ! OΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΦΩΤΟ)!

atm3
Δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε! Η αγανάκτηση και προφανώς ο πανικός ενός κατοίκου της Κω που πήγε χθες το μεσημέρι σε τραπεζικό υποκατάστημα του νησιού για να κάνει ανάληψη ποσού από τον λογαριασμό του, προκάλεσε το άγριο ξέσπασμά του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αγανακτισμένος κάτοικος του νησιού...
στήθηκε στην ουρά στο ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας που είναι εγκατεστημένο στην πλατεία Ελευθερίας στην πόλη της Κω για να προλάβει να κάνει ανάληψη.
Όταν έφτασε η σειρά του διαπίστωσε πως και αυτό το ΑΤΜ είχε ”στεγνώσει” από χρήματα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει με τον τρόπο που φαίνεται στις φωτογραφίες.
atm3atm1
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο ”δράστης” μετά το ξέσπασμά του παρέμεινε και περίμενε υπομονετικά την αστυνομία για να τον συλλάβει.
dhras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive