Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. To τελευταίο της χαρτί παίζει η μασονία της ΕΚΤ – FT: «Κούρεμα» πάνω από 30% στις καταθέσεις άνω των 8.000 ευρώ!

ft_greek_banks

ΤΩΡΑ: Η Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κ. Κατσέλη, βγήκε τώρα στο ΚΟΝΤΡΑ και στον Αιμίλιο Λιάτσο και ΔΙΕΥΨΕΥΣΕ ότι μπορεί να γίνει κάτι δεδομένου ότι κάτι τέτοιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ απο την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ. ΔΕΙΤΕ Το προβοκατόρικο δημοσίευμα:..
 "Οι ελληνικές τράπεζες προετοιμάζουν σχέδια έκτακτης ανάγκης για ένα πιθανό “bain-in” των καταθετών εν μέσω φόβων ότι χώρα οδεύει προς την οικονομική κατάρρευση, αναφέρουν στους FT επιχειρηματίες και τραπεζίτες με γνώση του θέματος.Τα σχέδια, που περιλαμβάνουν “κούρεμα” τουλάχιστον του 30% των καταθέσεων άνω των 8.000 ευρώ, δείχνουν όλο και πιο πιθανό σενάριο για τουλάχιστον μία τράπεζα, αναφέρουν οι πηγές."
ft_greek_banks
“Επρόκειτο να (το κούρεμα) πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μίας συνολικής αναδιάρθρωσης του τραπεζικού τομέα μόλις η Ελλάδα επιστρέψει σε πρόγραμμα διάσωσης” αναφέρει μία πηγή. “Δεν είναι κάτι που θα συμβεί άμεσα”. Αξιωματούχοι της ευρωζώνης αναφέρουν ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για την εκκαθάριση οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας ή την εκκίνηση ενός bail-in των καταθετών, μία διαδικασία που θα ξεκινούσε με την ΕΚΤ να κηρύσσει τις τράπεζες αφερέγγυες ή αποσύροντας τα δάνεια έκτακτης ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive