Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Μέχρι και τα κτίρια τους “επίταξαν” καναλάρχες στην εμμετική προπαγάνδα υπερ του ΝΑΙ. Δείτε ποιος πάμπλουτος μιντιάρχης σήκωσε γιγαντοπανό (εικόνα)

Στο βάθος της φωτο, φαίνεται το κτίριο του καναλάχη Βρυώνη στο οποία έχουν κρεμάσει το γιγαντοπανό του ΝΑΙ, στην εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο των φιλοευρωπαιστών. Ο εν λόγω πληροφορηθήκαμε ότι πήρε πάλι φράγκα(και μάλιστα πολλά)για διαφήμιση. Εαν πήρε, τα δήλωσε; Και δεύτερον ποιος τον πλήρωσε; Η ΝΔ; Ο Σαμαράς ή οι Γερμανοί; Τιμολόγια κόπηκαν; Ή πρόκειται για ανταποδοτική διαφήμιση; Και ΑΝ είναι ανταποδοτική, αυτός έδωσε το κτίριο. Οι άλλοι τι του δώσανε; Και που τα βρήκε τα λεφτά η ΝΔ που χρωστάει της Μιχαλούς;...

vrionis1
Για την ιστορία να πούμε ότι και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές ο ίδιος ο ιδιοκτήτης των τηλεοπτικών σταθμών Ε, zoom, Extra και Extra Θεσσαλονίκης είχε πάρει πάλι-όπως λέει η πιάτσα- πολλά λεφτά από πολιτική διαφήμιση, είχε κάνει ομως και πολλά δώρα, όχι με το αζημίωτο.
Ο ίδιος αφανής ιδιοκτήτης(που πάντα εργάζεται μέσω off shore), ήταν αυτός που πριν από 24 ώρες πλήρωνε το προσωπικό του στο Extra με μαύρες σακκούλες. Σαν τον Κοσκωτά.
Κύριε Νικολούδη, τι έγινε, σε πήρε ο ύπνος κι έγειρες, ή ο Βρυώνης είναι φιλαράκι σου;
http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive