Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Γ.Σακελλαρίδης: "Κατάπτυστες οι δηλώσεις Άδωνι στο Focus"

«Έκπληξη και ντροπή προκαλούν οι κατάπτυστες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στο γερμανικό περιοδικό Focus Online που δημοσιεύθηκαν στις 23 Ιουνίου» αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. «Όχι μόνο καλούσε τους δανειστές να μην αποδεχτούν τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης αλλά με μεγάλη διορατικότητα τούς έδινε μία "δραστική και συνεπή" συμβουλή: "Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση...θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές"» συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης, ο κ. Γεωργιάδης ταυτιζόταν με το πιο ακραίο κομμάτι των πιστωτών. Η συμβουλή του έπιασε τόπο.
Τώρα συμβουλεύει τον ελληνικό λαό να ψηφίσει "ΝΑΙ". Ας τους πούμε "ΟΧΙ"» καταλήγει ο κ. Σακελλαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive