Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ο Κενυάτης Πρόεδρος… έκοψε τη φόρα του Ομπάμα όταν πήγε να μιλήσει για τους γκέι!

obama kenyatta
Φρένο στον Μπαράκ Ομπάμα έβαλε ο Πρόεδρος της Κένυας, όταν εκείνος πήγε να μιλήσει για δικαιώματα των γκέι, λέγοντας ότι στη χώρα του αυτό το θέμα δεν υφίσταται, δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση προτεραιότητα και πως είναι παράνομο το σεξ μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Η κατάντια του Ομπάμα στη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου, είναι ότι παρομοίασε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Αφρική...
με τα δικαιώματα των Αφρο-Αμερικανών στις Ηνωμένες Πολιτείες!
Ο Ουχούρου Κενιάτα ρωτήθηκε για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ στο Ναϊρόμπι, το οποίο ο Ομπάμα επισκέπτεται για πρώτη φορά. Ο Αμερικανός Πρόεδρος εξέφρασε ισχυρή υποστήριξη για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Αφρική.
Αλλά ο Κενιάτα απάντησε άμεσα, λέγοντας πως ενώ οι ΗΠΑ και η Κένυα συμφωνήσουν σε πολλά, υπάρχουν μερικά πράγματα που οι κουλτούρες, ή οι κοινωνίες απλά δεν δέχονται. Το γκέι σεξ είναι ένα έγκλημα στην Κένυα τιμωρείται με έως και 14 χρόνια στη φυλακή.
«Είναι πολύ δύσκολο να επιβάλεις πεποιθήσεις στους ανθρώπους που δεν αποδέχονται. Η κυβέρνησή μου θέλει να επικεντρωθεί αλλού», σχολίασε.
Ο Κενιάτα είπε ότι αφότου η Κένυα ασχοληθεί με άλλα, πιο πιεστικά ζητήματα, όπως η τρομοκρατία, μπορεί να αρχίσει να εξετάζει νέα θέματα. Αλλά προς το παρόν, τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων δεν είναι στην πρώτη γραμμή για τους Κενυάτες.
pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive