Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Δεν ξέρω τι σημαίνει το ΟΧΙ...ξέρω όμως τι σημαίνει το ΝΑΙ - Επιτέλους "ΟΧΙ" στα ίδια και στα ίδια



Aγαπητό Skeftomasteelhnika,
δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει να ψηφίσω ΟΧΙ, όμως ξέρω σίγουρα τι σημαίνει το ΝΑΙ...

Επιστροφή στα ίδια και στα ίδια...καμία αλλαγή. Μνημόνιο κόντρα στο μνημόνιο και δόση για να καλύψω το προηγούμενο χρέος και πάλι από την αρχή.
Σαν μία αέναη διαδικασία που δεν σταματάει ποτέ!!! Με ποιο δικαίωμα βγαίνει ο κύριος Σαμαράς και κρίνει την κυβέρνηση ? Πως μπορεί ένας άνθρωπος που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το που βρισκόμαστε τώρα, να εμφανίζεται ως εθνοσωτήρας και να κατακρίνει κάθε προσπάθεια διαφοροποίησης και αντίστασης στα μέχρι τώρα δεδομένα .......
είναι δυνατόν ? Μήπως κυρίες και κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που εδώ και 30 χρόνια καπηλεύεστε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, την αξιοπρέπειά τους, τα χρήματά τους, τις συντάξεις τους, αυτές τις δύσκολες ώρες θα έπρεπε να σταματήσετε να κοιτάτε την καρέκλα σας...που τόσο πολύ σας έχει βολέψει εδώ και χρόνια!!! Για ποια χαμένη αξιοπρέπεια μιλάτε;

Είναι αναξιοπρεπές να περιμένω στην ουρά για την σύνταξή μου...συμφωνώ...είναι αναξιοπρεπές να μπορώ να βγάζω μόνο 60€ κάθε μέρα (λες και πριν ξόδευα 60€ την ημέρα)...συμφωνώ? Δεν ξέρω...Γιατί όμως δεν είναι αναξιοπρεπές να μένω χωρίς δουλειά ξαφνικά, να με πνίγουν τα χρέη, να κοιμάμαι σε χαρτόκουτα στον δρόμο και να περιμένω να φάω από συσσίτιο? Και στο τέλος να αυτοκτονώ? Μπορείτε να μου απαντήσετε τί είναι αξιοπρέπεια ? Γιατί θα πρέπει να λέω συνεχώς ΝΑΙ στους δανειστές - βασανιστές μου? Γιατί δεν μπορώ να σηκώσω το ανάστημά μου και να πω ένα ΒΡΟΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ κύριοι ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ...ΦΤΑΝΕΙ... Δεν θέλω να ξαναβρεθώ στη θέση να μην έχω 0,30€ για να πάρω στο παιδί μου ένα μπουκαλάκι νερό... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ, Κανονικά πρέπει όλους να σας κλείσουν μέσα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εσάς όλους που εδώ και 30 χρόνια μας έχετε ξεζουμίσει και τώρα μας λέτε ότι θα μας σώσετε..απο τί ...δικά σας είναι όλα αυτά τα κατορθώματα...να τα χαίρεστε... ΤΕΡΜΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΟΣ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive