Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Επικό τρολάρισμα στους "Μένουμε Ευρώπη". Το πανό της Θεσσαλονίκης ;Έγραφε: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ»

Επικό τρολάρισμα στους Μένουμε Ευρώπη. Το πανό της Θεσσαλονίκης

Ένα αστείο περιστατικό σημειώθηκε στη χθεσινή συγκέντρωση των «Μένουμε Ευρώπη» στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανάρτηση του indymedia, ομάδα που παρείσφρησε στη συγκέντρωση των οπαδών του «ΝΑΙ» πρόετρεψε τους διαδηλωτές να κρατήσουν πανό που έγραφε «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ»…

Σύμφωνα με την ανάρτηση το πανό έμεινε αναρτημένο για 20 λεπτά και… καταχειροκροτήθηκε!
Όλη η ανάρτηση:
«Στις 2/7, στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ομάδα συντρόφων/ισσων πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην φιέστα "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ". Παρεισφρήσαμε στην συγκέντρωση τους με την ανάλογη γιάπικη αμφίεση και με περίσσιο δόλο "προτρέψαμε" τους παρευρισκόμενους να κρατήσουνε πάνω από τα κεφάλια τους, πανό 10 μέτρων που έγραφε: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ (με μια ευρωπαική και μια ελληνική σημαία να καίγονται βλ. φωτο)
Η δράση αυτη ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού μετά την αποχώρηση μας, το πανό έμεινε αναρτημένο για πάνω από 20 λεπτά και καταχειροκροτήθηκε με πάθος από τα φιλοευρωπαϊκά ζόμπι.  Η κρισημότητα των καιρών επιτάσσει ετοιμότητα και εγρήγορση από τον κόσμο του αγώνα. Οφείλουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι να οργανωθούμε και να δράσουμε. Να υψώσουμε αναχώματα απέναντι στην επέλαση κράτους και καπιταλισμού. Να μη ζήσουμε σαν σκλάβοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive