Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Μυτιλήνη: Αυτός είναι ο οίκος ανοχής που γέμισε με λαθρομετανάστες που ήθελαν πηδήξουν ολοι μαζί & τσαμπα - Τι λέει στην κάμερα η ιδιοκτήτρια (VIDEO)

Μυτιλήνη: Αυτός είναι ο οίκος ανοχής που γέμισε με πρόσφυγες - Τι λέει στην κάμερα η ιδιοκτήρια (VIDEO)

Η υπόθεση στον οίκο ανοχής που βρίσκεται στον Καρά Τεπέ Μυτιλήνης έκανε το γύρο του διαδικτύου, αφού προ ημερών αναγκάστηκε να επέμβει μέχρι και η αστυνομία μετά από καταγγελία της εκδιδόμενης γυναίκας, καθώς ο οίκος ανοχής είχε γεμίσει ασφυκτικά από προσφυγές. Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, σύμφωνα με το lesvospost, υποστήριξε ότι δεν έγιναν επεισόδια και πως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, επειδή οι γυναίκες πηγαίνουν μόνο με Έλληνες...
Να σημειώσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες υπήρξε καταγγελία στο λιμενικό για βιασμό ανήλικης από την Συρία στο λιμάνι Μυτιλήνης χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση. Καθημερινά φτάνουν καταγγελίες για σκουπίδια, περιττώματα, καυγάδες μεταξύ μεταναστών από αγανακτισμένους κατοίκους της Λέσβου ακόμα και με φωτογραφίες και βίντεο.

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΤΑΛΑΠΩΡΗΜΕΝΟΙ, κλπ., κλπ,κλπ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΕΣΩΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ#^%$%ΟΥΝ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive