Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Στον ΠτΔ ο Σαμαράς – Θέτει θέμα αντισυνταγματικότητας.ΒΙΝΤΕΟ



«Αίολο, πραξικoπηματικό και παρωδία» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το βήμα της Βουλής για το δημοψήφισμα που αποφάσισε η κυβέρνηση για την συμφωνία με τους δανειστές. 
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα θέσει την κάθετη διαφωνία του...

για την διενέργεια δημοψηφίσματος και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη μία το μεσημέρι. 



Σύμφωνα με πληροφορίες θα υποστηρίξει ότι υπάρχει ζήτημα αντισυνταγματικότητας, από την στιγμή που οι δανειστές απέσυραν την πρόταση, η οποία δεν ήταν ένα επίσημο έγγραφο αλλά ένα «non paper» των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης, και γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί. 

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς θα σημειώσει πως δεν απειλείται η εθνική κυριαρχία που είναι και ο κύριος λόγος για την διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος. 

Επίσης, θα αναφερθεί και στους κινδύνους που υπάρχουν μετά την Τρίτη το βράδυ, όπου ολοκληρώνεται και το ελληνικό πρόγραμμα. 

1 σχόλιο:

  1. και τους χρυσαυγειτες που εβαλες φυλακη ρε πουστη αντισυνταγματικο ειναι αλλα εκει δεν πειραζει κριμα που ψηφηζα τοσα χρονια ν.δ.τωρα σας μισω οσο δεν φανταζεστε.αν μου δοθει η ευκαιρια θα σε καθαρισω καθηκι οπως ολους τους προδοτες ανεξαρτητως κομματος .,ελπιζω να ειναι συντομα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive