Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Μπαρμπανίκο, Έχεις "πιάσει τον σφυγμό"(που σβήνει) ....της φτωχοποιημένης κοινωνίας.

Φωτογραφία του Παππούς Νίκος Αρβανίτης.

Η υπερφορολόγηση των παλιών αυτοκινήτων, τα ΚΤΕΟ με τα υψηλά πρόστιμα, τα κόλπα με τα ανασφάλιστα, κλπ ....μέτρα που δεν τόλμησε να εφαρμόσει ούτε η Σαμαροβενιζέλική συγκυβέρνηση ....πρέπει να "φάνε" τουλάχιστον τέσσερις υπουργούς:..
- Γ. Βαρουφάκη ως Υπ. Οικ. ...για τις φορομπηχτικές του διαθέσεις και την διαφαινόμενη φοροεπιδρομή ....στις άδειες τσέπες και και τα τρύπια πορτοφόλια των μπατίρηδων.
- Ν. Βαλαμβάνη-Αναπλ. υπουργός-ομοίως ως άνω.
- Γ. Σταθάκη-Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού ....Ως εποπτεύων στο υπουργείο Μεταφορών ....και τα "χατίρια" του ....στους ασφαλιστές.
- Χ. Σπίρτζη (Πασοκογενής)-Αναπλ. υπουργός στο υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων. Πριν ένα -περίπου- μήνα, επικοινώνησε ένας φίλος με στέλεχος του περιβάλλοντος του Σπίρτζη και έλαβε την απάντηση ....ότι αυτή η κυβέρνηση θα "σεβαστεί" τους φτωχοποιημένους, όσον αφορά τα τσουχτερά(όπως είχε δημοσιευθεί, 400 €) πρόστιμα για τα ΚΤΕΟ.
[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]
ΣΧΕΤΙΚΉ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΑΝΆΡΤΗΣΗ.
Κε Βαρουφάκη ….πες αλεύρι το διαδίκτυο (θα) σε γυρεύει….
Απρ 17, 2015
Posted by tolimeri
Άραγε ποιοι δεν έχουν περάσει τα αυτοκίνητα τους από ΚΤΕΟ, οι εύποροι (;) ….δεν νομίζω!
unnamed
«Βρήκε» λεφτά ο Μιχάλης ο Παπαδόπουλος της Ν.Δ ….να επιβληθούν -οίκοθεν- τα πρόστιμα σε όσους δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ ….400 € !
Η νέα Κυβέρνηση (Υπ. Οικ) προσανατολίζεται (βρίσκεται στις προτάσεις του Γ.Β στην Τρόικα) -είπε ο Μ.Π- να εφαρμόσει το μέτρο αυτό ….που είχε αμελήσει η προηγούμενη !
Αυτά είπε ο «μαρτυριάρης» πρώην υπουργός -ο Μ.Π- στον ΣΚΑΪ ….στην «Πρώτη Γραμμή» (Β’ Μέρος, δείτε από το 45:30 ) στις 15-04-2015.
[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive