Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΖΗΤΑΤΕ κύριοι ; ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ;


Υπήρξε οικονομικός σύμβουλος,συνεργάτης και υπουργός του Ανδρέα Παπανδρέου,αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και καθηγητής σε διάφορα πανεπιστήμια. Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς.

Σκάνδαλο Κοσκωτά....

Στις 18 Ιουλίου 1989,έναν μήνα μετά την εκλογή του ως ευρωβουλευτή,η Βουλή τον παρέπεμψε (με 170 ψήφους) για δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο που δίκασε το Σκάνδαλο Κοσκωτά,με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ευθύνης υπουργών (για την ιδιότητά του ως υπουργός Εθνικής Οικονομίας).
Τελικά ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης,σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τέσσερις παραπεμφθέντες (Ανδρέα Παπανδρέου, Μένιο Κουτσόγιωργα, Δημήτρη Τσοβόλα και Γιώργο Πέτσο), δεν δικάστηκε καθώς το
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αρνήθηκε να άρει την ασυλία του, κάτι που ήταν απαραίτητο ώστε να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Τον Νοέμβριο του 2011 το όνομά του ακούστηκε από δημοσιογραφικές πηγές,ως ενός από τους υποψήφιους για την θέση του πρωθυπουργού μετά την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Γνωρίζοντας ήδη κάποια πράγματα για το βίο και τη πολιτεία του-μόλις το πληροφορήθηκα-έστειλα στη Ν.Δ το παρακάτω μήνυμα:
From: Frini
Sent: Tuesday, November 08, 2011 8:27 PM
Subject: Δείτε τα εξώφυλλα των βιβλίων του Ρουμελιώτη
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΖΗΤΑΤΕ κυριοι ;
 
ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ;
Επισυνάπτοντας το άρθρο: Δείτε τα εξώφυλλα των βιβλίων του Ρουμελιώτη.Τα καλύτερα διαπιστευτήρια για πρωθυπουργός της Ελλάδας!!!
1.ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ή ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
2.ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
3.Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
κλικ εδώ 
Και ερχόμαστε στο πρόσφατο παρελθόν.
Εισαγγελέας καλεί Ρουμελιώτη - και Παπανδρέου;
Αιφνιδιαστική παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη,ο οποίος καλεί άμεσα, όπως διατυπώνεται αρμοδίως,τον πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη προκειμένου πώς το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας από το ΔΝΤ, ήταν καταδικασμένο να αποτύχει,ουσιαστικά βάζει στο «κάδρο» την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών ακόμα και πολιτικών προσώπων σχετικά με την οικονομία. 
Και αυτό παρά το γεγονός ότι βέβαια ότι στην παραγγελία γίνεται λόγος για αναζήτηση τυχόν ευθυνών υπηρεσιακών παραγόντων.
 Απευθυνόμενη πλέον στη νέα ανθελληνική κυβέρνηση, ξαναρωτώ.
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΖΗΤΑΤΕ κυριοι ;
 
ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ;

Φρύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive