Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

«Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είναι καλά και θα βρεθεί»

Σε Γιάννενα και Αθήνα εξακολουθούν να επικεντρώνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη από το Ρέθυμνο, ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου. Οι πληροφορίες που δίνουν ελπίδα στους γονείς του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής στον Κατσικά Ιωαννίνων για την τύχη του είναι πλέον πάρα πολλές. Νέες μαρτυρίες αναφέρουν ότι έχει θεαθεί σε διάφορες περιοχές της Αθήνας...
ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν οδηγήσει πουθενά.
«Τόσο εγώ και ο συνεργάτης μου Φώντας Βρόσγος όσο και οι αστυνομικοί ελέγχουμε κάθε πληροφορία. Η τελευταία τον ήθελε να βρίσκεται στον Πειραιά. Μια κυρία μάς είπε ότι τον είδε έξω από τον σταθμό του Ηλεκτρικού να ζητεί από τους πολίτες να του δώσουν χρήματα για να βγάλει εισιτήριο. Βρεθήκαμε εκεί, αλλά δεν βγήκε κάτι» δηλώνει στην«Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και προσθέτει: «Εξετάσαμε άλλη μία μαρτυρία, ότι εθεάθη σε ένα καφέ στο κέντρο της Αθήνας».
Οπως περιγράφει χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης, οι πληροφορίες χωρίζονται πια σε τρεις κατηγορίες: «Η πρώτη αφορά ανθρώπους που όντως έχουν δει κάποιον νεαρό που μοιάζει στον Βαγγέλη ή γνωρίζουν κάτι. Η δεύτερη κατηγορία αφορά κακοπροαίρετους που αποπροσανατολίζουν την έρευνα και η τρίτη αυτούς που δήθεν θέλουν να φανούν χρήσιμοι με οποιοδήποτε τρόπο και λένε διάφορα αστήρικτα. Ερευνούμε τα πάντα, ωστόσο είναι δύσκολο». Πάντως, ο Γιώργος Τσούκαλης έκανε μία ακόμη φορά έκκληση προς όλους όσοι γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν - έστω και τώρα. «Επιτέλους, ας ανοίξουν τα στόματα. Υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν και δεν μιλούν, είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτό μπορεί να είχε συμβεί και σε αυτούς» λέει και συνεχίζει: «Για το τι έχει συμβεί στον Βαγγέλη δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη άποψη. Εκτιμώ ότι το παιδί είναι καλά και θα βρεθεί! Αλλωστε οι αστυνομικές Αρχές κάνουν εξαίρετη δουλειά και είναι από την πρώτη στιγμή πάνω στην υπόθεση. Ο,τι και να έχει συμβεί, ο γρίφος θα λυθεί σύντομα».
Την ίδια στιγμή στη Γαλακτοκομική Σχολή έχουν γίνει ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα, για τα οποία ενημερώθηκε ο εισαγγελέας. Η ΕΔΕ που ξεκίνησε για να διαπιστωθεί αν ο νεαρός σπουδαστής έπεσε θύμα ενδοσχολικής βίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα αναμένεται την Παρασκευή, πέρα από το προσωπικό, να κληθούν και σπουδαστές να καταθέσουν.

Γιούλη Σταρίδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive