Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ποιοι βρέθηκαν στο πλευρό της και το μήνυμα που ανέβασε η ίδια στο διαδίκτυο. Η θλιμμένη Καθαροδευτέρα της Βέφας

Η μοίρα τη χτύπησε αλύπητα, όμως εκείνη προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να σταθεί πάλι στα πόδια της και να καταφέρει να χαμογελάσει. Πριν από τέσσερις μήνες αποχαιρετούσε τη γλυκιά της Αλεξία, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, ενώ μόλις μερικούς μήνες μετά, στις 10 Φεβρουαρίου, αναγκάστηκε να πει αντίο για τελευταία φορά και στη μεγαλύτερη κόρη της, την Αντζι, που νικήθηκε από τον καρκίνο....

Η Βέφα Αλεξιάδου όμως έχει μάθει να στυλώνει τα πόδια στη γη και να παλεύει, γι' αυτό και ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα δεν έμεινε κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της, αλλά αποδέχτηκε την πρόσκληση καλών φίλων της να φάνε όλοι μαζί και να υποδεχτούν τη Σαρακοστή.
«Με δύο ζευγάρια καλούς φίλους πέρασα, περιτριγυρισμένη από την αγάπη τους, την πρώτη μέρα της Σαρακοστής απολαμβάνοντας χταπόδι και καλαμαράκια ψητά στα κάρβουνα από τον οικοδεσπότη Στράτο Κοκόση και μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα και γαριδούλες με μακαρονάκι κοφτό από την οικοδέσποινα Αθηναΐδα. Εκλεψε την παράσταση η τραχιά ταραμοσαλάτα που έφτιαξε δουλεύοντάς τη με το πιρούνι ο οικοδεσπότης. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στους δυο, μέσα από την καρδιά μου» έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η δημοφιλής μαγείρισσα.
Μάλιστα η κυρία Βέφα ανέβασε και φωτογραφίες με τη φίλη της Αθηναΐδα Κοκόση, με τις δύο γυναίκες να εμφανίζονται χαμογελαστές, αλλά και από το τραπέζι που στρώθηκε για να φιλοξενήσει την παρέα. Οπως πάντα, έτσι και στο συγκεκριμένο κάλεσμα η μαγείρισσα ήταν όμορφα ντυμένη (φορούσε ροζ σακάκι και μπλούζα, και μοβ παντελόνι), χτενισμένη άψογα και χαμογελαστή.
Η αλήθεια είναι πως η Βέφα Αλεξιάδου έχει δίπλα της ανθρώπους που της συμπαραστέκονται και βοηθούν να μαλακώσει η ψυχή της από τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας. Παράλληλα η συμπαθής τηλεμαγείρισσα έχει εισπράξει τόση αγάπη από τα δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα των «φίλων» της που και η ίδια νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο που τη στηρίζει στις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive