Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ στη Μάνδρα μετρούν τις πληγές από την καταιγίδα. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Το ενάμιση μέτρο έφτασε τη νύχτα το νερό στην περιοχή της Μάνδρας. Με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους. 
Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες δείχνουν τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια καθώς και αυτοκίνητα να έχουν παρασυρθεί...

 
Πνίγηκε από τις πλημμύρες η Μάνδρα


VIDEO-ΜΑΝΔΡΑ by realmedialive

View image on Twitter
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 30 κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει 13 οχήματα με 28 πυροσβέστες. 


Real.gr- ΜΑΝΔΡΑ by realmedialive

Επίσης όπως ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ο δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας τα σχολεία στην περιοχή θα παραμείνουν σήμερα κλειστά εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.




Real.gr- ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ by realmedialive

Η πρόγνωση των μετεωρολόγων κάνει λόγο για νέο κύμα έντονων καταιγίδων τις επόμενες ώρες με επίκεντρο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Οπως μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η καταιγίδα έρχεται από τα δυτικά και τα νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive