Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ των μνημονιακών κυβερνήσεων. Η εξομολόγηση του 27χρονου αυτόχειρα της Χαλκίδας πριν ξεψυχήσει: «Ήμασταν απελπισμένοι και πέσαμε»! ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη είναι η πόλη της Χαλκίδας από το περιστατικό που σημειώθηκε χθές, το πρωί της Τετάρτης (25/2/2015), όταν μητέρα και γιος πήδηξαν από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που διέμεναν για να αυτοκτονήσουν. Mάνα (63 ετών) και γιος (27 ετών), έχασαν κατά το μοναδικό εισόδημα που διέθεταν, μία υποτυπώδη αναπηρική σύνταξη, την οποία τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζονταν δικαστικά να την ανακτήσουν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με μια τελεσίδικη απόφαση που τους στέρησε κάθε ελπίδα και τους οδήγησε σε αυτή τους την πράξη. Πρόκειται για την Ελλάδα που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά από το 2009 μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 20015... Την Ελλάδα που πηδάει από τα μπαλκόνια γιατί απλά πεινάει...  Όπως παραδέχθηκε ο 27χρονος γιος στους αστυνομικούς την ώρα που μεταφέρονταν στο νοσοκομείο ήταν απελπισμένοι.
Δείτε το βίντεο>>

"Ήμασταν απελπισμένοι" παραδέχτηκε ο 27χρονος... by LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive