Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Πρίν το "μνημόσυνο" της 25/1. Ποιοι πολιτικοί της ΝΔ βρέθηκαν σήμερα στον Μπαϊρακτάρη. Όχι, Νόνη, Άντζελα, Καλαγκμπόρ απουσίαζαν

nd_athinon1

Συσπείρωση και ενότητα θέλησαν να δείξουν οι υποψήφιοι της  ΝΔ στην Α' Αθηνών, ύστερα από  πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη.
Έτσι γευμάτισαν όλοι μαζί στο γνωτό εστιατόριο του Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι. Αξίζει να σηκειωθεί ότι όταν η Ντόρα είδε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια του είπε για την πρόσφατη σύλληψη του Ξηρού : «Θέλω να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της οικογένειάς μου».
Στην πρόσκληση της Ντόρας Μπακογιάννη ανταποκρίθηκαν οι:...mpairaktaris

Δήμητρα Αγγελάκη, Βασίλης Αξιώτης, Απόστολος Ασλανίδης, Νικήτας Κακλαμάνης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Σάκης Κολλάτος, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Ιουλία Μητριανού, Ζέττα Μπέλλου, Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, Ουρανία Παπαβασιλείου-Μπαλή, Νούλη Παπανδριανού, Φωτεινή Πιπιλή και Θάνος Πλεύρης.
Μάλιστα όπως έλεγαν συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη, το μήνυμα της συνάντησης ήταν «ενωμένοι και με σιγουριά δίνουμε την μάχη για την παράταξη στην Αθήνα».

1 σχόλιο:

  1. «Φύσιν πονηράν μεταβαλείν ου ράδιον»…

    Όποιος θεωρεί πως η Ντόρα παραιτήθηκε από τους στόχους της και από τους διακαείς πόθους της, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής η Σφουγγαράκης, η Σα(χλα)μάρας.


    Η εξουσία είναι η μοναδική της αγάπη. Η Mίεζενς στο DNA της.

    Είναι ντροπή για τη λογική μας να μας “δουλεύει” ένα αγράμματο υποκείμενο του παρελθόντος.

    Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας, που η Ντόρα και τα Ντοράκια της ,τους είναι απαραίτητα.

    Αν η κόρη του «εφιάλτη», δεν ήταν υπάλληλος στην εξυπηρέτηση κυρίως των ξένων και ντόπιων νταβατζήδων θα είχε προ πολλού πάρει σύνταξη από την πολιτική σκηνή.

    Η μαντάμ είναι αυτό που είχε αναφέρει ο Γκαίμπελς , δηλαδή, ένα από τα πολλά “καθάρματα”… που θα βρούμε σε κάθε χώρα για να κάνουμε τη δουλειά μας…

    Η πολιτική παρουσία αυτού του υπόλογου επίγονου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της οικογενειοκρατίας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της χώρας και αποτελεί όνειδος για την πολιτική ζωή της πατρίδας μας.

    ΕΑΜ.Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ . ΠΑΝ. ΤΡΑΙΑΝΟΣ …
    (…Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Ντόρας. Η Ντόρα ελάχιστους μήνες πριν μας “απείλησε” ότι, αν δεν την βάζαμε στη Βουλή, θα μας “εγκατέλειπε” και θα πήγαινε σπίτι της. Ο “αχάριστος” λαός την έστειλε σπίτι της, αλλά ο “συνάδελφός” της Αντώνης είχε άλλη άποψη …Δεν “άντεχε” αυτήν την “αδικία” …Βουλή χωρίς την Ντόρα; …Χωριάτικη σαλάτα χωρίς φέτα; …Γίνεται; …Δεν γίνεται.
    Γι’ αυτόν τον λόγο την αποκατάστησε κανονικά. Αυτήν, που ο λαός έδιωξε με τις κλωτσιές από την “πόρτα” της Βουλής, ο Αντώνης την έβαλε από το “παράθυρο”. Με αυτόν τον τρόπο επιβίωσε πολιτικά το άχρηστο πλάσμα …Η ανωφελής καλτάκα της Μεταπολίτευσης …Η χωρίς κανένα αντικείμενο θηλυκή “πρωταγωνίστρια” της Μεταπολίτευσης …Η “αντιστασιακή” του γαλλικού Μάη …Η τυμβωρύχος του τάφου του Μπακογιάννη …Η άεργη πολυεκατομμυριούχος …Η απολύτως αστοιχείωτη και άσχετη με τα πάντα. Όλη της η ασήμαντη ζωή γραμμένη σε “σκονάκι” από ένα επιτελείο, το οποίο, εξ’ αιτίας των μόνιμων φιλοδοξιών της, έχει εξασφαλίσει μόνιμη εργασία.
    Δυστυχώς για τη δημοκρατία μας και τη λειτουργία του συστήματός μας ούτε αυτήν κατόρθωσε ο λαός να “διώξει”....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive