Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η «γκόμενα» της Χίλαρι και οι σχέσεις της με τους ισλαμιστές φονιάδες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (φωτογραφίες)

Η ομοφυλοφική σχέση της Χίλαρι Κλίντον με την γραμματέα της Huma Abedin κρατήθηκε μυστική για περίπου 15 χρόνια.  Αν και υπήρξε κοινό μυστικό στους κόλπους της Ουάσινγκτον, κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει για τα βίτσια της Χίλαρι μέχρι που τον Σεπτέμβριο του 2013 δημοσιεύθηκε στον Τύπο μία φωτογραφία από κάμερες ασφαλείας, στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους να ερωτοτροπούν....


Η Κλίντον, η οποία συχνά επαίρεται για την ικανότητά της να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις, «κουκούλωσε» γρήγορα την υπόθεση, «κλείνοντας» τα επικίνδυνα στόματα. Άλλωστε είχε τη βοήθεια ενός ολόκληρου συστήματος που την προωθεί για την προεδρία των ΗΠΑ. 
Σήμερα και μετά την έκθεση της αρμόδιας Επιτροπής της αμερικανικής Βουλής, η οποία ουσιαστικά έβγαλε «λάδι» την σφαγέα Κλίντον για το μακελειό στη Βεγγάζη, η σχέση της πρώην υπουργού Εξωτερικών με την γραμματέα της ξαναέρχεται στο προσκήνιο, για έναν διαφορετικό ωστόσο λόγο. 
Η Abedin, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της Κλίντον από το 1996, διατηρεί σαφείς και αδιάσειστους δεσμούς με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, την «ομπρέλα» κάτω από την οποία ένα πλήθος από φανατικούς Σούφι, σουνίτες και φανατικές σιιτικές αδελφότητες και εταιρίες ακμάζουν, σπέρνοντας παράλληλα τον όλεθρο του Ισλάμ. 
Οι σχέσεις της Abedin με τους ισλαμιστές δολοφόνους ξεκινούν στην πραγματικότητα πολύ πριν από τη δική της ανάμειξη. 
Τόσο ο πατέρας της, ο οποίος πέθανε το 1993, όσο και η μητέρα της υπήρξαν εξέχοντα μέλη. Τα χνάρια των γονιών ακολούθησε η Huma, αλλά και ο αδερφός της Hassan, ο οποίος διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Η Οξφόρδη θεωρείται, μετά την ίδρυση του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών, ένα από τα μεγαλύτερα φυτώρια ισλαμιστών στην Ευρώπη. Ο Hassan, σύμφωνα με αραβικά μέσα, συγκαταλέγεται στα πλέον επιφανή μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ενώ λέγεται ότι διατηρεί επαφές με τον Omar Naseef, επικεφαλής μιας μουσουλμανικής «φιλανθρωπικής οργάνωσης (οι ΗΠΑ την έχουν χαρακτηρίσει ως «βιτρίνα» της Αλ Κάιντα). 
Η μητέρα της Saleha υπήρξε επί χρόνια εκπρόσωπος της οργάνωσης του Naseef, ενώ σήμερα διοικεί το παγκόσμιο γυναικείο παρακλάδι της Αδελφότητας. 
Στις 13 Ιουνίου του 2012, ομάδα Ρεπουμπλικανών, με επικεφαλής την γερουσιαστή Michele Bachmann, ανέδειξαν την υπόθεση, παρουσιάζοντας στοιχεία για τη σχέση της Abedin με την Μουσουλμανική Αδελφότητα. 
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έθαψαν το θέμα ενώ οι ισχυρισμοί χαρακτηρίστηκαν «κραυγαλέα ψευδείς» και «θεωρία συνωμοσίας». 
Χαρακτηριστικά, η Washington Post έγραψε ότι οι ισχυρισμοί της Bachmann είναι «παρανοϊκοί» και «αβάσιμοι», ενώ η Seattle Times παρομοίασε το περιστατικό με το «κυνήγι μαγισσών» που είχε εξαπολύσει κατά των κομμουνιστών ο Μακάρθυ. 
Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, το σενάριο που θέλει το τέρας της ISIS να δημιουργήθηκε από τους Αμερικανούς επιβεβαιώνεται πανηγυρικά. 

















hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive