Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Τι υποσχέθηκε ο Τσίπρας στον Καμμένο

TSIPRAS KAMMENOS
Μπορεί πριν από μερικές μέρες ο κ. Τσίπρας να «άδειασε» τους ΑΝΕΛ και τον κ. Καμμένο λέγοντας «αν μπουν στη Βουλή», ωστόσο, σύμφωνα έγκυρες πληροφορίες του crashonline.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κρατά την επικοινωνία και να ρίχνει γέφυρες στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων...

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες, μετά την αντίδραση του Πάνου Καμμένου στα λεγόμενα Τσίπρα περί«πολιτισμικής αβύσσου» που χωρίζει ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανήλθε και του υποσχέθηκε ότι ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, ακόμα και αν δεν μπει ο ίδιος ή οι ΑΝΕΛ στη Βουλή, θα έχει μερίδιο στην εξουσία. Συγκεκριμένα στον κ. Καμμένο υποσχέθηκε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ενώ του είπε ότι κι άλλα στελέχη του κόμματος του θα μετέχουν στην κυβέρνηση.
Πηγές, ωστόσο, του crashonline.gr εκτιμούν ότι αυτές οι προτάσεις εντάσσονται στην παρελκυστική πολιτική του κ. Τσίπρα που από τη μία «αδειάζει» από τηλεοράσεως τον κ. Καμμένο ενώ από την άλλη δεν θέλει να τον έχει απέναντι του και τον στρέψει σε μια διαφορετική στάση από την αρχική τοποθέτηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive