Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Στο βυθό της θάλασσας κατά πάσα πιθανότητα το χαμένο αεροσκάφος της AirAsia

Το αεροπλάνο της AirAsia (πτήση QZ8501) το οποίο εξαφανίστηκε χθες, με 162 επιβάτες ανοιχτά της Ινδονησίας, σε πορεία προς τη Σιγκαπούρη, είναι μάλλον στο βυθό της θάλασσας, όπως δήλωσε ο διευθυντής του Οργανισμού Διάσωσης της Ινδονησίας "Με βάση τις συντεταγμένες που μας δόθηκαν και αξιολόγηση των στοιχείων εκτιμούμε ότι το αεροπλάνο συνετρίβη  στη θάλασσα και βρίσκεται στο βυθό της" είπε ο Bambang Soelistyo  σε συνέντευξη Τύπου.
Ο Soelistyo είπε ότι η Ινδονησία δεν έχει «τα εργαλεία», όπως υποβρύχια οχήματα, που απαιτούνται για να ανακτήσει το αεροπλάνο από το βυθό της θάλασσας. "Λόγω της έλλειψης της τεχνολογίας που έχουμε... θα δανειστεί από άλλες χώρες που έχουν την τεχνολογία. Πρόκειται για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ», είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive