Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

«Βουτιά» -11% στο Χρηματιστήριο Αθηνών

«Βουτιά» -11% στο Χρηματιστήριο ΑθηνώνΣε «ελεύθερη πτώση» βρίσκεται η συνεδρίαση στη Λεωφόρο Αθηνών  μόλις λίγα λεπτά μετά το τέλος της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Το ελληνικό Χρηματιστήριο κατακρημνίζεται, λόγω των πρόωρων εκλογών που σηματοδοτεί η μη εκλογή του Σταύρου Δήμα. Συγκεκριμένα, στις 12.37 ο Γενικός Δείκτης Τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών βρέθηκε στις 756,80 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 11,30%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται σε 46,34 εκατ. ευρώ. Η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου βρίσκεται στα 1,21820 δολάρια. Παράλληλα, τη Δευτέρα...
στην αγορά ομολόγων η απόδοση του 10ετούς ομολόγου είναι 8,56%. Πάντως και η κατάσταση στα διεθνή χρηματιστήρια δείχνει μια αρνητική τάση και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις μια μεταιχμιακή ισορροπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive