Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Για το δημοσίευμα της εφημερίδας REAL NEWS

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας REAL NEWS<ΕΔΩ>
ο Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σχετικά με την βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας REAL NEWS δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό.
Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου.
Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια.
Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ, όρθιος και «έχουν γνώσιν οι φύλακες».

4 σχόλια:

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ... ΚΡΟΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παρουσία του και μόνο τους τρελαίνει...άντε να δούμε !!!

      Διαγραφή
    2. αυτό το δημοσίευμα είναι το τέλος της πολιτικής σου καριέρας...αυτο που δεν απαντήθηκε,ειναι αν όντως έχεις οφσόρ,περιμένω να το διαψευσεις.

      Διαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΠΟΥ ΕΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΙΠΠΙΑΣ ΑΛΛΑ........ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive