Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Κυριακάτικη "Real News": Ψάχνουν 2 offshore του Καρατζαφέρη! Σε λίγο η απάντηση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.

(Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

ΕΔΩ

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ) 
Η Κυριακάτικη "Real News", του Νίκου Χατζηνικολάου υποστηρίζει ότι η Δικαιοσύνη διερευνά 2 εταιρείες offshore, που φέρονται να συνδέονται με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργο Καρατζαφέρη. Στο σχετικό ρεπορτάζ της "Real News" επισημαίνεται ότι υπάρχει εισαγγελικό αίτημα προς τη Βουλή, για έμβασμα 1,54 εκατομμυρίων ευρώ από μεσάζοντες των ελικοπτέρων "Super Puma". Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι τα δυο εμβάσματα προέρχονται από την εταιρεία Premium Properties του Αλέξανδρου Τσάτσου, ο οποίος μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο...
μεσολάβησε στη σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με τη γαλλική εταιρεία Eurocopter για προμήθεια των ελικοπτέρων.
Σύμφωνα με τη "Real News", " Catalina Ltd και η Homeric είναι οι δυο εταιρείες που φέρονται να ανήκουν στον Γιώργο Καρατζαφέρη και συγγενικά του πρόσωπα, για τις οποίες ο εισαγγελέας ζήτησε με έγγραφό του προς τη Βουλή να ενημερωθεί εάν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ".

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive