Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Θα το δούμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ; Τελεσίγραφο Μπακογιάννη σε Σαμαρά: Φύγε τώρα να αναλάβω ό,τι απέμεινε από το κόμμα!


Αγρίεψε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά και το χθεσινό ηχηρό χαστούκι από την τρόικα στο Παρίσι και θέτει εμμέσως ζήτημα ηγεσίας στην ψοφοδεξιά ώστε να διασώσει ό,τι σώζεται. Σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε αρχικά ότι η κρίση δεν είναι οικονομική, αλλά βαθιά πολιτική, στηλιτεύοντας την στρατηγική και τις πολιτικούς τακτικισμούς του καταρρέοντος πρωθυπουργού. Με δραματικό τόνο επισήμανε πως: "Δεν είμαστε στο "πάρα πέντε", είμαστε στο "και πέντε"....
Οι κορώνες λαϊκισμού έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους δανειστές μας", ασκώντας έτσι έντονη κριτική στις γελοιότητες και τα ψέμματα του Σαμαρά περί "ανάπτυξης" και "τέλους των Μνημονίων".
Για το τέλος κράτησε την βόμβα - τελεσίγραφο στον Σαμαρά να προχωρήσει σε εκλογές και να παραδώσει άμεσα την εξουσία. Η Ντόρα είπε χαρακτηριστικά: "Να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα.Έχουμε κρίση βαθιά πολιτική. Όχι οικονομική. Οφείλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των πολιτών με υπευθυνότητα και αλήθεια και από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κριτής όλων μας".
Με δεδομένο ότι ο Σύριζα και συλλήβδην η αντιπολίτευση ζητά άμεσα εκλογές και οι 180 παραμένουν όνειρο θερινής νυκτός για τον Σαμαρά και την κλίκα του, στην ουσία η Μπακογιάννη προτείνει το ταχύτερο την διεξαγωγή των εκλογών, ώστε να αναλάβει τα ηνία της ΝΔ μετά την πανωλεθρία.
Αν σε αυτό το εκρηκτικό πολιτικό μείγμα προσθέσουμε την ευθεία αμφισβήτηση του Βενιζέλου από τον Τζέφρυ και τις σοβαρότατες καταγγελίες για τον "κουμπαρά" που συνεχίζουν να σέρνονται, συμπεραίνουμε πως η Χούντα Σαμαρά μετρά τις τελευταίες τις εβδομάδες, ίσως και μέρες...
http://www.xryshaygh.com/

1 σχόλιο:

  1. Η Ντόρα η συνιστώσα της Siemens της Νoυ-τόσο-Δούλας... η αθώα "συμμαθήτρια" του Μιζοφοράκου … η απορριφθείσα από τον ελληνικό λαό και η συντηρούμενη αιώνια από τα κέντρα και παράκεντρα που η ίδια εξυπηρετεί

    Αν η κόρη του «εφιάλτη», δεν ήταν υπάλληλος στην εξυπηρέτηση κυρίως των ξένων και ντόπιων νταβατζήδων θα είχε προ πολλού πάρει σύνταξη από την πολιτική σκηνή.

    Η μαντάμ είναι αυτό που είχε αναφέρει ο Γκαίμπελς , δηλαδή, ένα από τα πολλά “καθάρματα”… που θα βρούμε σε κάθε χώρα για να κάνουμε τη δουλειά μας…

    Η πολιτική παρουσία αυτού του υπόλογου επίγονου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της οικογενειοκρατίας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της χώρας και αποτελεί όνειδος για την πολιτική ζωή της πατρίδας μας.

    Αυτό το άλογο δρακουλό-κατασκεύασμα μετρήθηκε, καταψηφίστηκε και αποκλείστηκε από την Βουλή.

    Αυτήν την άσχετη και άχρηστη ζάπλουτη χήρα, που ο λαός την έδιωξε με τις “κλωτσιές” από την “πόρτα”, ο Αντωνάκης o “Σφουγγαράκης” την έβαλε ξανά στο πολιτικό σκηνικό από το “παράθυρο”.

    Συνταξιούχος θα ήταν η κωλόγρια αν δεν τη μάζευε πίσω ο Σαμαράς.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive