Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Αμερικανίδα ηθοποιός προσπάθησε να μιμηθεί τον Β.Πούτιν. Της προτείνουμε να το κάνει και με άλλα ζώα όπως ο Πούτιν. Μπορεί; Πολλές φώτο



Με μπόλικη διάθεση χιούμορ και ειρωνεία, η δημοφιλής ηθοποιός Τσέλσι Χάντλερ φωτογραφήθηκε γυμνόστηθη πάνω σε ένα άλογο, ακριβώς όπως είχε φωτογραφηθεί και ο Πούτιν παλαιότερα.  Ωστόσο, η εικόνα της λίγη ώρα αργότερα αποσύρθηκε από το Instagram καθώς κρίθηκε ανάρμοστη, με αποτέλεσμα η επίμονη Αμερικανίδα να συνεχίζει να αναρτά τη λήψη, η οποία επανειλημμένως «κατέβαινε» από τους διαχειριστές του τόπου κοινωνικής δικτύωσης.«Αυτό το τόπλες είναι δικαίωμά μου», έγραψε η Χάντλερ, ενώ η λεζάντα της αρχικής φωτογραφίας ανέφερε:...

«Ότι μπορεί να κάνει ένας άνδρας, μια γυναίκα μπορεί να το κάνει καλύτερα. Μάλιστα, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, η Χάντλερ με χιούμορ, αλλά και με μία δόση ειλικρίνειας ανήρτησε: «Είναι σεξιστική η κατάργηση της φωτογραφίας. Έχω κάθε δικαίωμα να αποδείξω ότι έχω καλύτερο σώμα από εκείνο του Πούτιν».
Επιπλέον, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Αν ένας άνδρας "ποστάρει" μία φωτογραφία με τις ρόγες του έξω, όλα είναι καλά, αν το κάνει μία γυναίκα όμως... Σε ποια εποχή ζούμε, στο 1825»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive