Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΡΜΙΡΗΣ, ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ, ΣΠΑΓΚΟΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΣΑΜΠΑ IPHONE 6!! ΧΑΧΟΛΕ, ΕΣΥ ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ!

2 σχόλια:

  1. Αυτός είναι ο άνθρωπος με τον μακροσκελή και βαρύγδουπο τίτλο που συγκυβερνά σήμερα την Ελλάδα: Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και… καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου». Είναι αυτός που (μαζί με άλλους) έχει ευτελίσει το Σύνταγμα. Αυτός που κυκλοφορεί μέσα σε μια καθημαγμένη χώρα με θωρακισμένη BMW των 750.000 ευρώ και απαιτεί να μετακινείται με τα κυβερνητικά αεροσκάφη με κόστους ανά ταξίδι από 150.000 έως και 250.000 ευρώ. Αυτός που «αθώωσε» τον Άκη και κράτησε στην τσέπη του 8 μήνες τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά επέβαλε στον Έλληνα πολίτη το «χαράτσι της ΔΕΗ», της «Αλληλεγγύης», «των υποβρυχίων» και τόσα άλλα…

    Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος που όπως είναι γνωστό εφεύρε τον παγκοσμίου πρωτοτυπίας νόμο περί παραγραφής και ασυλίας των πολιτικών προσώπων έδωσε το δικαίωμα τα τελευταία χρόνια σε πολλά πολιτικά καθάρματα να κατακλέψουν ή να κάνουν τα στραβά μάτια (με το αζημίωτο φυσικά) σε ανομίες και σε παράνομες πράξεις που έφεραν την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού.

    Ο γνωστός παπαρολόγος , ο σαπιοκοιλιάς που παριστάνει τον συνταγματολόγο και εκτελεί χρέη νεκροθάφτη, είναι που ψήφισε νομοθετικές ρυθμίσεις για να απαλλάξει τους υπόλογους πολιτικούς που σκορπούν το δημόσιο χρήμα και βοήθησε δημοσυντήρητους επιχειρηματίες να ξεφύγουν από την δικαιοσύνη.

    Η δική του "επιστημοσύνη" και ο εσμός που τον συντροφεύει είναι αυτός που σήμερα μας οδηγεί στο χάος και τον όλεθρο.

    Μιλάμε για τον εφιάλτη του λαού και της Δημοκρατίας και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του υπόλογου πολιτικού συστήματος και πάνω στα νομοπαρασκευάσματα βασίστηκαν και τα δύο κόμματα εξουσίας (ΘΑΣΟΚ και ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ) για να κάνουν παιχνίδι με τις αρπαχτές, τις χορηγίες και τις μίζενς … .

    Το άκρον άωτον της φαυλότητας…

    Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτή την προσωποποίηση της συγκάλυψης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, μην είμαστε κι αχάριστοι.
    Ολόκληρος αντιπρόεδρος και έκανε τη θυσία να επιλέξει το μικρότερο και φθηνότερο μοντέλο το οποίο προορίζεται για αυστηρά υπηρεσιακή χρήση.
    Τι θέλατε, να πηγαίνει στις διασκέψεις με το 5 και να τον χλεύαζουν;
    Άσε που υποψιάζομαι πως ο άνθρωπος αγνοεί την ύπαρξη άλλης μάρκας τηλεφώνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive