Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ. Κόντρα Παπαδάκη με Άδωνι Γεωργιάδη: Είσαι Στάλιν -Είσαι γελοίος. Είμαι Θάτσερ - Είσαι Θατσεράκι (2 ΒΙΝΤΕΟ)


Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, στην πρωινή του εκπομπή την Παρασκευή στον ANT1, διαπληκτίστηκε για άλλη μία φορά με τον Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είπε στον δημοσιογράφο «τι είστε κύριε, ο Στάλιν;». Ακολούθησε το ξέσπασμα του κ. Παπαδάκη, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γελοίο». Ύστερα από αυτα ο κ. Παπαδάκης απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη, τον προκάλεσε για νέο γύρο αντιπαράθεσης λέγοντας του "Εγώ πιστεύω ότι κάνετε κακό στη Νέα Δημοκρατία". ΒΙΝΤΕΟ>>
 «Έχετε κάθε δικαίωμα να πιστεύετε ότι θέλετε. Το αν κάνω καλό ή κακό στη ΝΔ θα το κρίνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ. Εάν ομιλείτε ως ψηφοφόρος της ΝΔ, δέχομαι την κριτική σας. Αν ομιλείτε ως δημοσιογράφος, δεν σας πέφτει λόγος. Θα αποφασίσουν οι ψηφοφόροι», απάντησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ.
«Μα έχετε την αίσθηση ότι, αν ψήφιζα ΝΔ, θα ψήφιζα εσάς;», είπε ο κ. Παπαδάκης. «Αν θέλετε να ψηφίσετε ΝΔ, αλλά δεν θα βάλετε σταυρό στον Άδωνι Γεωργιάδη, είστε καλοδεχούμενος», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, στην πρωινή του εκπομπή την Παρασκευή στον ANT1, διαπληκτίστηκε για άλλη μία φορά με τον Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είπε στον δημοσιογράφο «τι είστε κύριε, ο Στάλιν;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive