Μάλιστα η Λαγκάρντ σε κάποια στιγμή της συνάντησης γούρλωσε τα μάτια της καθώς άλλα τής απαντούσε ο Γκίκας, άλλα ο Στουρνάρας στην ίδια ερώτηση με θέμα το δημοσιονομικό κενό των επόμενων ετών.
Μιλάμε για ένα απόλυτο μπάχαλο που ανάγκασε την επικεφαλής του ΔΝΤ να τους πει να επιστρέψουν πίσω στην Αθήνα και να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις!!!
Μάλιστα ακούγεται ότι είναι πολύ πιθανό ο Χαρδούβελης να επιστρέψει στην Αθήνα με άλλη πτήση ώστε να μην αναγκασθεί να συνταξιδεύσει με τους Στουρνάρα-Παπασταύρου!
Αμέσως μετά τη συνάντηση το ΙMF εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση : «Η κυρία Λαγκάρντ, Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ συναντήθηκε συναντήθηκε σήμερα με τον Γκίκα Χαρδούβελη, υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας, τον Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, και τους συνεργάτες τους για να συζητήσουν την πρόοδο του προγράμματος και τα πιθανά επόμενα βήματα.
Η κυρία Λαγκάρντ επαίνεσε τις αρχές για τη σημαντική βελτίωση της δημοσιονομικής θέσης της Ελλάδας και τις ενθάρρυνε να υλοποιήσουν αποφασιστικά βασικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του προγράμματος. Επανέλαβε τη δέσμευση του Ταμείου να στηρίξει την Ελλάδα για να συνεχίσει να επιτυγχάνει τους στόχους του προγράμματος
».
IMF Statement on Greece
Press Release No.14/469
October 12, 2014
Ms. Christine Lagarde, Managing Director of the International Monetary Fund (IMF), met today with Gikas Hardouvelis, Greece’s Finance Minister, Yannis Stournaras, Governor of the Bank of Greece, and their colleagues to discuss progress under the program and possible next steps.
Ms. Lagarde commended the authorities for the significant improvement in Greece’s fiscal position and encouraged them to implement decisively key structural reforms in line with program commitments. She reiterated the Fund’s commitment to supporting Greece in continuing to achieve program objectives.
Πουθενά στο βάθος του ορίζοντα δεν διαφαίνεται-ευτυχώς-η απεμπλοκή της χώρας από το Μνημόνιο, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Ταμείου.
Οπως δεν διαφαίνεται και το κούρεμα του χρέους.
Εξίσου αμήχανη και η δήλωση του Χαρδούβελη, αποκαλυπτική του ναυαγίου.
Πήγαν στην Ουάσιγκτον να ζητήσουν από το Ταμείο να μείνει εκτός της Ελλάδας και επιστρέφουν με την ουρά στα σκέλια.
Μην δίνετε σημασία στα όσα διαρρέουν τα παπαγαλάκια τους στα εγχώρια ΜΜΕ.
Αυτοί ταϊζουν τους αναγνώστες τους με βελανίδια.
Ιδού η δήλωση του Χαρδούβελη, ο οποίος κάνει λόγο για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και της παρουσίας του ταμείου στη χώρα μας. Μιλάμε για πανωλεθρία, το απόλυτο Βατερλώ!
Μην εκπλαγείτε αν μέσα στην εβδομάδα παραιτηθεί ο Γκίκας Χαρδούβελης και την θέση του πάρει ο Σταύρος Παπασταύρου.
-Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η κυρία  Λαγκάρντ μας συνεχάρη για την πολύ μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Μας συνέστησε να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις και ότι αυτές οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν με τρόπο ώστε να αποτελέσουν κτήμα του ελληνικού λαού και να συνεχιστούν. Να μην οπισθοδρομήσουμε. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα είναι αρωγός στην ελληνική προσπάθεια και σ' αυτό που πάμε να πετύχουμε...
Αυτό που μπορείτε να δείτε είναι η Ελλάδα και η Ισπανία στον μαύρο χάρτη της Ευρώπης που κυκλοφορούν οι τζιχαντιστές με τα σύνορα του κράτους του Ισλάμ!
Οι τζιχαντιστές προελαύνουν και βρίσκονται σε απόσταση μόλις 12 χλμ από το αεροδρόμιο της Βαγδάτης, ωστόσο ένας νέος χάρτης κυκλοφορεί με τις χώρες που επιθυμεί να καταλάβει το Ισλαμικό Κράτος.
Ανάμεσα σε αυτά η Ελλάδα και η Ισπανία. Σύμφωνα με το Iraqi News ο νέος «αναθεωρημένος» χάρης της οργάνωσης ISIS περιλαμβάνει το 25% της Ασίας, τη μισή Αφρική, τον διαχωρισμό του Κουβέιτ από το Ιράκ, όλες τις αραβικές χώρες και χώρες από την Ευρώπη όπως την Ελλάδα και την Ισπανία.
Πρόκειται ουσιαστικά για μια ακόμη πρόκληση προς την παγκόσμια κοινότητα που αποκαλύπτει τον τρόπο σκέψης τους και τις επεκτατικές διαθέσεις των τζιχαντιστών.  http://kourdistoportocali.com/