Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

"ΠOIOΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ"

voultepsi


ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ; ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝΈνα παλούκωμα σ' όλους αυτούς, θα μας σώσει...

Σύμφωνα με καταγγελίες η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη είναι διευθύνουσα σύμβουλος ανώνυμης εταιρίας που η ίδια έχει ιδρύσει.παρά το γεγονός ότι το Σύνταγμα απαγορεύει σε μέλη της κυβέρνησης να έχουν οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους....Τα καταγγέλλει η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία βέβαια δεν είναι ούτε αγία ούτε οσία αφού εδώ και καιρό κρέμεται πάνω από το κεφάλι της άλλη καταγγελία για μέλος της οικογενείας της που διόρισε στη Βουλή κι ακόμα να μας απαντήσει.
Σε δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη αναφέρει:
"Η Σοφία Βούλτεψη υπερηφανεύθηκε πως δεν διαθέτει ακίνητη περιουσία και άρα δεν πλήρωσε «χαμένα χρήματα». Ειλικρινής η τοποθέτηση της αφού όντως οι περιουσίες όλων των άλλων Ελλήνων -προφανώς λιγότερο ευφυών από την κ. Βούλτεψη- έχουν εκμηδενιστεί εξαιτίας του ΕΝΦΙΑ και της κατάρρευσης της αγοράς ακινήτων. Εξαιτίας δηλαδή πολιτικών του Μνημονίου και της Συγκυβέρνησης στην οποία η ίδια μετέχει.

Αντί όλων αυτών η κ. Βούλτεψη επέλεξε -πιο έξυπνα από εμάς τους υπόλοιπους- με το που μπήκε η χώρα στο Μνημόνιο το 2010 να δημιουργήσει μιαν Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «Ανεξάρτητη Δημοσιογραφική Ενημέρωση». Και καλά έκανε, όπως απεδείχθη εκ των υστέρων, καθώς άλλες επενδύσεις όπως τα ακίνητα δεν είναι πλέον τίποτα άλλο παρά «χαμένα χρήματα» όπως μας είπε.

Μάλιστα το 2012 η κυρία Σοφία Βούλτεψη ορίστηκε διευθύνουσα σύμβουλος της εν λόγω Ανώνυμης Εταιρείας με 5ετή θητεία. Επειδή όμως σύμφωνα με το άρθρο 81 του Συντάγματος «κανένας υπουργός ή υφυπουργός δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του» θέλω να ρωτήσω δημόσια το εξής. Γιατί δεν δημοσιεύθηκε πουθενά, εδώ και τρεις μήνες που είναι υφυπουργός, η παραίτηση της κατά τα άλλα ειλικρινούς κας Βούλτεψη από την παραπάνω θέση;

Μήπως θα πρέπει ο πρωθυπουργός, ο οποίος μας λέει ότι σέβεται το Σύνταγμα, να της ζητήσει μια τουλάχιστον από τις δύο παραιτήσεις;"


Απαντήσεις Βούλτεψη για τη δήλωση περί ακινήτων

Στο μεταξύ η Σοφία Βούλτεψη, αρνήθηκε την ερμηνεία που δόθηκε στις δηλώσεις της περί «χαμένων χρημάτων στα ακίνητα». Εκανε μάλιστα λόγο για «γκεμπελίσκους» δημοσιογράφους που δεν έκαναν τον κόπο να την ρωτήσουν τι εννοούσε, καθώς -όπως είπε- μίλησε για την προσωπική της τακτική να μην επενδύει σε ακίνητα.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η Σοφία Βούλτεψη ανέφερε ότι «γκεμπελίσκοι» των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης απομόνωσαν μια φράση και δεν διασταύρωσαν τι ειπώθηκε ακριβώς, ώστε να έχουν σωστή εκτίμηση.

Την Τετάρτη, σε ραδιοφωνική συνέντευξή της με αφορμή τις αντιδράσεις για τον ΕΝΦΙΑ, η κυβερνητική εκπρόσωπος προκάλεσε αίσθηση λέγοντας ότι είναι χαμένα χρήματα όσα επένδυσαν οι Έλληνες στην αγορά ακινήτων και προσθέντωντας ότι η ίδια δεν έχει ακίνητα στο όνομά της.

Εδώ τα της κυρίας Χρυσοβελώνη. Ωραίοι όλοι τους εκεί στη Βουλή. Καταγγέλλουν ο ένας τον άλλον και δεν ανοίγει μύτη. Να μπει εκεί μέσα ένας εισαγγελέας και να τους πεταξει έξω με τις κλωτσιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive