Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΞΩ και ο ΡΟΝΤΟΣ, το κολλητάρι του ΤΖΕΦΡΙ. Πλήρωσε 50 χιλιάρικα εγγύηση για τις ... Νάρκες που έβγαζε στη Βοσνία. Λεφτά υπάρχουν

1


Τα μέλη της ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ που ξεπούλησε την Ελλάδα, ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ! Η Α-Δικαιοσύνη,  φροντίζει για την ....υγεία τους.... Με χρηματική εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στην 4η ειδική ανακρίτρια, ο Αλέξανδρος Ρόντος, για την υπόθεση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Διεθνές Κέντρο αποναρκοθέτησης» για την υλοποίηση προγραμμάτων για νάρκες σε Βοσνία, και Λίβανο, ύψους 2,3 εκατ. ευρώ...

O Αλέξανδρος Ρόντος, φέρεται να αρνήθηκε ότι διέπραξε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη ισχυριζόμενος ότι ο ρόλος του ως γενικός διευθυντής της υπηρεσίας διεθνούς αναπτυξιακής συνεργασίας στο υπουργείο Εξωτερικών δεν περιλάμβανε τον έλεγχο νομιμότητας των δικαιολογητικών για την έγκριση των χρηματοδοτήσεων σε ΜΚΟ.
"Αφορούσε τη συνεργασία μου με τους αντίστοιχους διεθνείς φορείς και οργανισμούς ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης σε σχέση με την ανάληψη των υποχρεώσεων της χώρας μας για την παροχή βοήθειας σε αναπτυσσόμενες και υπό μετάβαση χώρες μετά την ένταξη της Ελλάδος ως κράτος μέλος του ΟΟΣΑ, λόγω της μεγάλης εμπειρίας μου σε θέματα διεθνούς διπλωματίας και άσκησης εξωτερικής πολιτικής", φέρεται να είπε.
Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι κάποιες από τις υπογραφές , που φέρουν τα επίμαχα έγγραφα, έχουν πλαστογραφηθεί και προσκόμισε και σχετική πραγματογνωμοσύνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ρόντος είπε στην ανακρίτρια ότι κατά τη διαδικασία εκταμίευσης των δόσεων προς τη ΜΚΟ καμία υπηρεσία δεν είχε επισημάνει οποιαδήποτε έλλειψη αναφέροντα ότι όλες αυτές οι αποφάσεις για τη λειτουργία και νομικό πλαίσιο των ΜΚΟ είχαν ληφθεί σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο διότι συνδέονταν με την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive