Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ω, ω, ω, ω. όμορφη ΘΑσσαλονίκη! Του Λάκη Μπέλλου από efsyn


* Αν υπολογίσουμε τις θέσεις εργασίας που υποσχέθηκαν Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ στη ΘΑσσαλονίκη, πάει το γνωστό ρητό του ΓΑΠ. Τώρα πλέον θα έχουμε δέκα εργαζόμενους ανά οικογένεια.
* Αν στο επόμενο γκάλοπ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάρει τουλάχιστον 120%, με όλα αυτά που ανακοινώθηκαν, τότε το γκάλοπ είναι στημένο.
* Πρώτη φορά συμφωνώ με τη Βούλτεψη: «Mάγος ο Τσίπρας, εκτοξεύτηκε στον αστερισμό του τζάμπα!». Η ίδια έχει εκτοξευτεί στον αστερισμό του «Τζάμπο» με τα παιδιάστικα ψέματα ότι...
δεν έχει δικό της κεραμίδι πάνω από το κεφάλι.
* Η Στανίση τραγουδάει στη γνωστή διαφήμιση «Αναστατώνομαι». Προσωπικά, κάθε φορά που μιλάει η Βούλτεψη τραγουδάω «Ανακατώνομαι». Εμετός.
* Η Βούλτεψη όμως βρήκε το φάρμακο κατά του Αλτσχάιμερ. Και θυμήθηκε -αφού το βρήκαν πρώτα οι εφημερίδες από το «πόθεν έσχες»- ότι έχει δυο-τρία σπίτια.
* Να παραδεχτούμε όμως ότι ο Σαμαράς φέτος, αντί του «ΘΑ» χρησιμοποίησε και το «ΝΑ» στη ΘΑσσαλονίκη. Οταν του φώναζε ο κόσμος για παροχές, τους φώναξε κι αυτός: «Θα πάρετε ΝΑααααα!», ακολουθούμενο από τη χαρακτηριστική κίνηση.
* Ηταν δασκαλεμένος από τον Καραμανλή. Για τις συμβουλές ο Σαμαράς τού υποσχέθηκε την Προεδρία της Δημοκρατίας. Οπου ο Καραμανλής και πάλι δεν είναι υποχρεωμένος να σπάσει τη σιωπή του. Υπογράφει μόνο.
* Καραμανλή λοιπόν θα έχουμε στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Αννα Καραμανλή.
* «Αννα Καραμανλή ή τανκς» θα είναι το προεκλογικό της σύνθημα που θα μαζέψει τους 180 βουλευτές.
* Η θέση Τσίπρα για το ΝΑΤΟ είναι ξεκάθαρη: Να φύγει το ΝΑΤΟ από μας, αλλιώς δεν φεύγουμε. Αρα θα μείνουμε μέχρι να φύγουμε και δεν φεύγουμε.
* Να γίνουν εκλογές πριν από τα Χριστούγεννα για να προλάβουν τουλάχιστον οι συνταξιούχοι να πάρουν τον 13ο, το δώρο Χριστουγέννων που έταξε ο Αλέξης.
* Ο Σαμαράς είναι υπέρ των 11 μηνών. Ερχεται, με το 3ο Μνημόνιο.
* Κι εφταμηνίτικους μισθούς τον χρόνο, αν το ζητήσει η τρόικα, έχουμε.
* Ο Αντώνης τσατίστηκε πιο πολύ για την αύξηση του κατώτατου μισθού σε 751 ευρώ. Θα τον αλλάξει κι αυτός. Από 511 τώρα θα τον κάνει 211 ευρώ. Ολοι κερδίζουν στον λήγοντα.
* Κατάργηση ΕΝΦΙΑ, υποσχέθηκε βέβαια ο κ. Τσίπρας. Πριν από αυτό προσέξτε πολύ καλά αυτό που είναι ελάχιστα έως καθόλου γνωστό: Απαλλάσσονται του ΕΝΦΙΑ όσα σπίτια είναι άνω των 100 ετών. Από πρόχειρο έλεγχο που έκανα, το σπίτι μου είναι 148 ετών! Γιούπι! Για ψάξτε!
* Η πρώτη κίνηση για την Αμφίπολη είναι τα διόδια. Χαμός από επισκέπτες. Γι' αυτό κατασκευάζονται ταχύτατα κι από αύριο έχουμε και διόδια Αμφίπολης.
* Πέντε άτοκα δάνεια πήραν χρυσαυγίτες βουλευτές από τη Βουλή. Ελπίζεται ότι δεν είναι οπλοδάνεια.
* Προσωπικά άκουσα την ομιλία Αλέξη, όπως στη χούντα, από την «Ντόιτσε Βέλε» στα βραχέα. Είχε όμως παράσιτα και έβαλα στα υπερβραχέα τον ραδιοφωνικό σταθμό, αυτόν που λέει συνέχεια «Εδώ Λονδίνο, εδώ Λονδίνο».
* Οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Χθες πέταξαν έξω από τη συνέντευξη Τύπου τον δημοσιογράφο της ΝΕΡΙΤ. Τέτοια μαθαίνουν στο Αγιον Ορος;
* Ολα σε ένα νοικοκυρεμένο πρόγραμμα. Και κοστολογημένο το πρόγραμμα Τσίπρα: «Σήκωσέ το, το κοστολογημένο/ δεν μπορώ να περιμένω!».
* Ιδέα μου; Σαμαράς και Τσίπρας εξήγγειλαν στην όμορφη ΘΑσσαλονίκη προγράμματα για να μη βγουν πρώτοι.
* Ω, ω, ω, ω. όμορφη ΘΑσσαλονίκη
Τη μαγική σου ΔΕΘ την αγαπώ
Ω, ω, ω, ω. όμορφη ΘΑσσαλονίκη
τα μαγικά σου ΘΑ τα νοσταλγώ
* Ω, ω, ω, ω.
Του Λάκη Μπέλλου από efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive