Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Οι δέκα πιο αστείες ατάκες από γυναίκες που γεννάνε!

Οι δέκα πιο αστείες ατάκες από γυναίκες που γεννάνε!

Η αλήθεια είναι ότι ο πόνος, το άγχος και τα... αέρια σε κάνουν να λες πράγματα που θα μετανιώσεις! Όταν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Reddit ζήτησε από γυναίκες να μοιραστούν τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια τοκετού, κανείς δεν περίμενε ότι θα προκαλούσε τόσο γέλιο! Ο τοκετός είναι η πιο τρομακτική, συναρπαστική, αλλά και επώδυνη εμπειρία για κάθε γυναίκα. Και όταν ο πόνος προκαλεί τόσο δυσάρεστα συναισθήματα μέχρι να επέλθει η λύτρωση, το στόμα μπορεί να λέει μεγάλες... ατάκες!
Δείτε μερικές από αυτές....

 1ον) «Δε θα κάνετε τραπέζι εκεί μέσα!»
Σε έναν τοκετό οι γιατροί χρειάστηκαν λαβίδες. Τότε η μητέρα που τις είδε είπε: « Τι είναι αυτά; Αυτά είναι λαβίδες για σαλάτα! Δε θα βάλετε τέτοιο πράγμα μέσα μου εκτός αν έχετε σκοπό να κάνετε τραπέζι εκεί μέσα!»
2ον) «Μην τον βοηθήσεις το μ@λ@κ@...»
Ένας άντρας μετέφερε τη γυναίκα του στο νοσοκομείο εν μέσω σφοδρών πόνων. Είχε όμως ξεχάσει να βάλει βενζίνη στο αμάξι και αναγκάστηκε να σταματήσει. Λίγο αργότερα ήρθε ένας ηλικιωμένος με αναπηρικό αμαξίδιο ο οποίος ζήτησε από τον άντρα να του πάρει ένα πακέτο τσιγάρα από το βενζινάδικο αφού δεν είχε ράμπα και δεν ήταν προσβάσιμο. Τότε η γυναίκα που υπέφερε, άνοιξε το παράθυρο του οχήματος και είπε «Μην τον βοηθήσεις το... μ@λ@κ@!»
Δεν το εννοούσε...
3ον) «Δεν είναι κεφάλι! Όγκος είναι!»
Ο νοσοκόμος ασθενοφόρου λέει στο κέντρο : «Μία γυναίκα γεννάει και χρειάζομαι γιατρό!»
Μέλλουσα μητέρα: «Δεν είμαι έγκυος γ@#@το!»
Νοσοκόμος:« Αφού βλέπω το κεφάλι του παιδιού»
Μέλλουσα μητέρα: «Δεν είναι κεφάλι! Όγκος είναι!»
Η εγκυμοσύνη ήταν μάλλον... ανεπιθύμητη!
moro1
4ον) «Δεν έχεις ιδέα πως είναι...»
Μία κόρη γεννάει με τη βοήθεια της μητέρας της και εκείνη προσπαθεί να τη στηρίξει λέγοντας της να παίρνει βαθιές ανάσες. Τότε η κόρη απαντάει στη μητέρα: 
«Δεν έχεις ιδέα πως είναι μαμά...»
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
5ον) «Βάλτο πίσω!»
Μία γυναίκα γέννησε λίγο καθυστερημένα και το μωρό ήταν ελαφρώς παραμορφωμένο. Μόλις το είδε φώναξε: «Όχι!!! Βάλτο πίσω! Είναι... χαλασμένο!»
6ον) «Θεέ μου! Το παιδί μου δεν έχει πρόσωπο»
Ένας πατέρας παρακολουθεί τη γέννηση του γιου του αλλά δε γνωρίζει ότι το πρόσωπο των μωρών είναι προς τα κάτω και δεν φαίνεται κατά τη διάρκεια της γέννησης. Όταν λοιπόν το μωρό αρχίζει να βγαίνει, ο πατέρας ουρλιάζει λέγοντας: « Θεέ μου! Το παιδί μας δεν έχει πρόσωπο!»
7ον) «Θα σας βάλω φωτιά!»
Μετά από μία μεγάλη συστολή και φυσικά έντονο πόνο και φωνές, μία μητέρα χαμηλώνει τη φωνή της και λέει :« Αλήτες! Θα σας κάψω όλους εδώ μέσα!»
8ον) «Βρήκες τις αμυγδαλές μου;»
Μία γυναίκα αρχίζει να εισπνέει την νάρκωση και ο γιατρός ξεκινάει τη διαδικασία του τοκετού όταν ξαφνικά εκείνη πετάει τη μάσκα και λέει στο γιατρό: « Βρήκες τις αμυγδαλές μου; Γιατί σαν να νιώθω ότι είναι πρησμένες!»
Καλή η... νάρκωση;
9ον) «Άλλαξα γνώμη»
Εκείνη αρχίζει και σπρώχνει ενώ ο πόνος αυξάνεται. Ξαφνικά η μέλλουσα μητέρα σταματάει και λέει «Δε θέλω να το γεννήσω το... μαλ@@@@. Άλλαξα γνώμη. Θέλω να πάω σπίτι μου!» Τελικά την κράτησαν.
10ον) «Ο βλάκας πήγε έξω για τσιγάρο»
Νοσοκόμα λέει στη μητέρα : «Είδατε υγρά και βλέννες;» και η γυναίκα απαντά: «Ναι! Ο βλάκας με άφησε και πήγε έξω για τσιγάρο! »
Ότι να 'ναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive