Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ "ΦΟΥΣΤΙΚΑ" Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ. "ΣΕ 24 3ΜΗΝΑ !! "ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ



Μάλλον σε ΠΟΛΛΥ ΚΟΠΑΝΟΥΣ -λές;-  απευθύνεται ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της κατοχικής κυβέρνησης. Για να μην φανούν πολλά τα 6 χρόνια που θα βρούν -λέμε και καμιά μακακία για να περνάει ή ώρα- δουλειά, κάποιοι άνεργοι, το κάνει ... λιανά και λέει: "Φέτος !! για πρώτη φορά υπάρχει !! ....
πρόβλεψη !! για αύξηση του ΑΕΠ έπειτα από 24 τρίμηνα !! υπάρχει πρόβλεψη για 770.000 θέσεις εργασίας έως το 2020". Τι μας λέει ο "αστρολόγος" , ψευταράς, Σαμαράς; Ήδη αυτός είναι στο 2020 και "βλέπει".... 770.000 άνεργους να έχουν βρεί δουλειά, εφ όσον επιβεβαιώθηκε η αύξηση του ΑΕΠ. 770 χιλιάδες ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι;, ΟΥΤΕ 769, ΟΥΤΕ 701 χιλιάδες. Και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που "τσιμπάνε" στις μακακίες που αμολάει και δεν τον φτύνουν στα ΙΣΙΑ, στη ΜΟΥΡΗ; Όσο ΔΕΝ το κάνουν, ΑΥΤΑ θα ακούμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive