Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ως πότε θα μας κάθεται στον σβέρκο η ανεπάγγελτη "γενιά του Πολυτεχνείου";; Του Γιώργου Κρικόπουλου

Εδώ και σαράντα χρόνια σύσσωμη η πολιτική "δημοκρατική" παράταξη μαζί με την αριστερή και αποτυχημένη μαρξιστική θολοκουλτούρα αλλά και την λεγόμενη "γενιά του Πολυτεχνείου" όλοι αυτοί επί δεκαετίες, με όχημα την δήθεν εξέγερση των φοιτητών για ψωμί, παιδεία, ελευθερία, όλα αυτά τα πολιτικά παράσιτα, έχουν καθίσει στο σβέρκο του ελληνικού λαού και τον απομυζούν συστηματικά....

Ανέλαβαν την διοίκηση χώρας μέσω των κυβερνήσεων της διαπλοκής και οδήγησαν την χώρα στην χρεωκοπία και το ελληνικό λαό στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
Παρέδωσαν τα κλειδιά του κράτους σε ξένα συμφέροντα και αυτό το θεώρησαν πατριωτικό τους καθήκον, (σήμερα το ονομάζουν εθνικό καθήκον), προκειμένου οι κυβερνήσεις των μνημονίων να σώσουν την πατρίδα.
Η "γενιά του Πολυτεχνείου" εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να σιτίζεται από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού.
Αφού έφεραν την καταστροφή στην πατρίδα, αυτή ζουν πλουσιοπάροχα μέσα σε ακριβά διαμερίσματα, σε μεζονέτες στα βόρεια προάστια, σε εξοχικές βίλες με πισίνες στα νησιά. Με σκάφη και τις τσέπες πάντα φορτωμένες ευρώ. Με καταθέσεις σε τράπεζες του εσωτερικού και του εξωτερικού αφού λεηλάτησαν κυριολεκτικά τα κρατικά θησαυροφυλάκια. Το πόθεν αίσχος που υποβάλλουν κάθε χρόνο είναι η αψευδής μαρτυρία. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις.
Σήμερα ψωμί δεν υπάρχει αφού η ανεργία καλπάζει ανεξέλικτη και μεγάλο μέρος του πληθυσμού να σιτίζεται από τα συσσίτια της εκκλησίας και διαφόρων άλλων φιλανθρωπικών ομάδων. Οι άνεργοι Έλληνες πλησιάζουν ήδη τα δύο εκατομμύρια. Είναι καιρός πλέον ο ελληνικός λαός να απαλλαγεί από την "γενιά του Πολυτεχνείου" που τον απομύζησε και τον κατέστρεψε.

1 σχόλιο:

  1. Έτσι γινότανε κι έτσι θά γίνεται πάντα . Τήν προηγούμενη - πολύ μακρινή ομολογουμένως - φορά , κάποιος πήρε ένα τόξο πού ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ καί τούς έστειλε στόν αγύριστο...
    Είπε κανείς ότι ή Ιστορία ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ???
    Όχι , γιατί ξέρετε , άμα τό πεί... δίκιο θά 'χει ό άνθρωπος ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive