Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΡΕΒΕΡΑΝΤΖΕΣ" ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. Και ... ΣΧΟΛΙΟ μας



Ο Κ. Αϊβαλιώτης , ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τις "ρεβεράντζες" Βορίδη και Γεωργιάδη στον ΛΑΟΣ, έκανε την εξής δήλωση: "Τα πράγματα είναι απλά: ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς είναι πλέον 1ος σε ποσοστά, οι  Βορίδης και Γεωργιάδης βλέπουν να χάνεται  το "μπόνους" των 50 εδρών και άρα  η δική τους  επανεκλογή τους  γίνεται "σενάριο επιστημονικής φαντασίας". Με την πολιτική του "ναι" που προπαγανδίζουν και εφαρμόζουν κατάφεραν να κάνουν "μάγκα" τον ΣΥΡΙΖΑ . Η  αλλαγή πολιτικής για την οποία έχει "μαλλιάσει" η γλώσσα μας σημαίνει να  πούμε  επιτέλους  στους ξένους και κάποια "όχι".....
Οι Βορίδης και Γεωργιάδης αγωνιούν για τις βουλευτικές καρέκλες που  χάνουν, εμείς αγωνιούμε  για την Ελλάδα που -μετά τον "πάγο" μιας αποτυχημένης πολιτικής - πέφτει πλέον στην "γλύστρα " του  ΣΥΡΙΖΑ...".
*********************************
 ΣΧΟΛΙΟ: Ας αφήσουμε τους Αδωνομάκηδες να κάνουν τη γνωστή των "ΝΑΙ ΝΑΙ κων", "δουλειά" τους.
Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει ΗΓΕΤΗ, έχει το πρόσφατο 3%, έχει τους χιλιάδες πατριώτες αγωνιστές στο πλευρό του, έχει την έντιμη ιστορία του κ.λ.π. 
Δεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ κουβέντα με όλους ΑΥΤΟΥΣ που προδίδουν αξίες & Εθνική ιστορία. Είναι απύθμενος βρωμερός ΒΟΘΡΟΣ. Όσο καθαρό νερό κι αν του ρίξεις, δεν καθαρίζει, τα σκατά πάντα επιπλέουν και ο βόθρος παραμένει ΒΟΘΡΟΣ. Η ΜΟΝΗ λύση είναι το ΑΔΕΙΑΣΜΑ και η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ. Ολα τ`άλλα είναι απλά ασπιρίνες στον ανίατο καρκίνο. Να αλλάξουν πολιτική ΠΟΙΟΙ; Οι Σαμαροβενιζέλοι; Είναι ΔΙΚΗ τους αυτή πολιτική; Μήπως -λέμε τώρα- είναι εκπορευόμενη απο Μέρκελ = Ομπάμα; ΠΩΣ ακριβώς θα αλλάξουν πολιτικοί ΑΥΤΟΙ;; Μας λέει κάποιος;;;
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

3 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΣΕ ΤΑ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ-ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ:

    http://www.youtube.com/watch?v=z4G3cdoMsfE

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ;;;;;;ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ:

    https://www.youtube.com/watch?v=HyXtOIRHyno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ;
    ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΦΤΑΣΕ ΕΝΑ ΕΞΙ % ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΡΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΑΝΕ ΤΑ ΣΚ..ΤΑ.
    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ Ο ΤΟΠΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ, ΛΑΚΙΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ Η ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ, Ή ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 0,0 ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΕΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΚΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΙ 3 ΕΝΑ 13 Η ΕΝΑ 23% ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΟ 2 ΜΕ 3% ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚ...ΤΑ, ΤΟΤΕ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...

    ΦΑΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρέ πού νά πάρει ή οργή , τόσο καιρό διαβάζω αυτόν τόν ιστότοπο , πρώτη φορά βλέπω νά γράφει κάποιος εδώ μέσα ο οποίος είναι συνειδητοποιημένος ΚΑΙ γνώστης !!! ΠΕΣΤΑ ΩΡΕ ΦΑΙΔΩΝΑ !

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive