Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του Πειραιά: Με άρωμα Ολυμπιακού η ορκωμοσία Μώραλη

Με άρωμα Ολυμπιακού η ορκωμοσία Μώραλη

Με έντονο… ολυμπιακό άρωμα έγινε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και του νέου δημοτικού συμβουλίου του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας. Το παρών στην εκδήλωση στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο έδωσε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Μώραλη, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης μαζί με τον γιο του Πέτρο, ο οποίος επίσης εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος. Η έκπληξη ήρθε από την παρουσία στην ορκωμοσία του Κώστα Μήτρογλου.... ο οποίος αναμένεται να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα, αλλά και του προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ και του πρώην άσου των ερυθρολεύκων και νυν συμβούλου στρατηγικής Κριστιάν Καρεμπέ.
Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς ορκίστηκε και ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Κούζηλος.  
Δείτε φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του Πειραιά:
2144028.jpg

2144031.jpg

2144036.jpg

2144027.jpg

2144082.jpg

2144087.jpg

2144119.jpg

2144226.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive