Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

'Ανω κάτω οι Ένοπλες Δυνάμεις! Συνεδριάζουν εκτάκτως στρατηγοί και ναύαρχοι σε κλίμα "παραιτήσεων"



“Κόλαση” στα Γενικά Επιτελεία με το εφάπαξ . Στις 14.00 ο Α/ΓΕΣ είχε συγκαλέσει έκτακτο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο. Αυτό είχε διαρρεύσει από χθες προκαλώτας τη δυσαρέσκεια του ΓΕΕΘΑ. Ίσως γι΄ αυτό αυτή την ώρα ο Α/ΓΕΕΘΑ συγκαλεί Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Και από τις 12 γίνεται Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο! Οι μόνοι που δεν έχουν ακόμη κινητοποιηθεί είναι οι πτέραρχοι στο ΓΕΑ!...
Η νευρικότητα είναι εμφανής . Το κακό είναι ότι όπως προκύπτει από τις κινήσεις που γίνονται δεν υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης. Η απόφαση Μανωλά για ΑΣΣ ήταν σωστή και θα έπρεπε νωρίτερα κι όχι υπό πίεση να “στηριχθεί” και από τα υπόλοιπα Γενικά Επιτελεία.
Μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα από τέτοιου είδους συνεδριάσεις; Βεβαίως αλλά εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα προκύψουν. Οι αποφάσεις μπορούν να προωθηθούν στην πολιτική ηγεσία και από εκεί στην κυβέρνηση η οποία δεν θα μπορεί να υποστηρίξει ότι…δεν κατάλαβε το μέγεθος της καταστροφής που επιβάλλει στις ΕΔ.
Σ΄ όλα αυτά προσθέτουμε τις πληροφορίες που θέλουν να υπάρχει πρόθεση παραιτήσεων ακόμη και σε επίπεδο αντιστρατήγων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive