Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΔΕΙΤΕ Φώτο & Βίντεο απο τη χθεσινή συναυλία αλληλεγγύης για τις ηρωϊκές καθαρίστριες στο Σύνταγμα. Δηλώσεις Βούλτεψη



Η Χαρούλα Αλεξίου τραγούδησε στη συναυλία αλληλεγγύης, που διοργάνωσαν ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» και η «Αλληλεγγύη για όλους», για τον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, στην πλατεία Συντάγματος. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>>



Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια εμφανίστηκε φορώντας γάντια στην πλατεία Συντάγματος όπου βρέθηκε πλήθος κόσμου. «Δεν θα πούμε αγωνιστικά τραγούδια. Σήμερα είναι βραδιά γιορτής γι' αυτές τις γυναίκες. Και απόψε είμαστε όλοι καθαρίστριες», είπε η Χαρούλα Αλεξίου.

Real.gr- ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ από realmedialive

Στη διάρκεια της συναυλίας συγκεντρώθηκαν και φάρμακα για τα παιδιά της Γάζας, ενώ τη συμπαράστασή τους στις καθαρίστριες εκδήλωσαν οι σχολικοί φύλακες και οι καθηγητές.


Οι 595 απολυμένες καθαρίστριες συνεχίζουν τον αγώνα τους για την επαναπρόσληψή τους εδώ και 10 μήνες.


Βούλτεψη: Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι κρατικοί υπάλληλοι
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega αναφέρθηκε στο θέμα με αφορμή και την χθεσινή (28/07) συναυλία στο κέντρο της Αθήνας.
 
Real.gr- ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ από realmedialive

«Στην Ελλάδα θεωρούμε ότι όλες οι δουλειές μπορεί να είναι και για κρατικός υπάλληλος. Εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι λάθος. Κρατικοί υπάλληλοι είναι συγκεκριμένοι, είναι όσοι έχουν πάρει ορισμένή εκπαίδευση για ορισμένο αντικείμενο. Είναι οι γιατροί, οι νοσοκόμοι, οι εκπαιδευτικοί, οι αστυνομικοί, οι στρατιωτικοί... 
Από κει και πέρα όλες οι άλλες, τις οποίες μπορεί να τις κάνει ο οποιοσδήποτε, γιατί πρέπει να είναι κρατικός υπάλληλος», τόνισε η κ. Βούλτεψη. Και σημείωσε: «Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι κρατικοί υπάλληλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive