Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ-ΤΕΛΟΣ! ΣΥΡΙΖΑ: «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!)


Ανακοίνωση υπέρ των «σύγχρονων κολασμένων της γης» (μουσουλμάνων λαθρομεταναστών) και των «κινητοποιήσεών» τους στη Σκάλα Λακωνίας, εξέδωσε η τοπική οργάνωση του παρδαλού συνονθυλεύματος και μεταξύ των άλλων αποκαλύπτει και κάποιες «κρυφές» πτυχές του πραγματικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού τα επίμαχα σημεία:..
«Υπερασπιζόμαστε το θεμελιώδες δικαίωμα των μεταναστών και των προσφύγων στη ζωή και την αξιοπρεπή διαβίωση. Γι’ αυτό βρισκόμαστε στον αντίποδα της πολιτικής που ορθώνει φραγμούς και μετατρέπει την Ελλάδα σε φρούριο και την Ευρώπη σε φρούριο.
Υποστηρίζουμε ένα σύστημα διαρκούς νομιμοποίησης υπό προϋποθέσεις, μια ανοιχτή και διαρκή διαδικασία νομιμοποίησης.
Υποστηρίζουμε τα κοινωνικά δικαιώματα των μεταναστών, όπως το δικαίωμα στην εργασία, την εκπαίδευση, την υγεία, την κατοικία.
Υποστηρίζουμε την παροχή πολιτικών δικαιωμάτων στους μετανάστες, όπως ιθαγένεια, δυνατότητα ενεργού συμμετοχής στην πολιτική ζωή κλπ.».
(ΥΓ) 1: Να θυμίσουμε, ότι μόλις προ εβδομάδος και με αφορμή τον πνιγμό κάποιων λαθρομεταναστών στο Αιγαίο, το παρδαλό συνονθύλευμα ζήτησε να υπάρξουν «ασφαλή περάσματα» για να μπουκάρουν ακίνδυνα στην Ελλάδα!
(ΥΓ) 2: Βλέπουν οι παρδαλοί συριζαίοι ότι ο ελληνικός λαός τους γυρίζει την πλάτη, και γυρεύουν να τον… αντικαταστήσουν με ασιάτες και αφρικανούς. Άραγε, έχουν πιάσει πάτο ή υπάρχει και πιο κάτω;
(ΥΓ) 3: Και σας ερωτώ: με τέτοιες «προωθημένες» θέσεις, αδίκως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η… χαρά του Σόρος, του State Department και των διεθνών τυράννων; 
ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ: Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ!
UnknownΔιαβάζοντας την ιστοσελίδα του «Βήματος», έπεσε το μάτι μου πάνω σε μια ανάρτηση υπό τον τίτλο: «Απογειώνονται οι συλλήψεις λαθρομεταναστών». Πρόκειται βεβαίως για μια ακόμα περίπτωση παραπλανητικού τίτλου, αφού ο καθένας που διαβάζει μόνο τον τίτλο (κι είναι πάρα πολύ αυτοί…) συμπεραίνει ότι έχουν αυξηθεί οι συλλήψεις λαθρομεταναστών. Στην πραγματικότητα, το ρεπορτάζ αφορά τις όντως πολλές (όπως μαρτυρά το καθημερινό αστυνομικό δελτίο) συλλήψεις λαθρομεταναστών, που επιχειρούν να… φύγουν από τη χώρα. Αλλά, η… καλή μας κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, επαγρυπνεί και δεν επιτρέπει να συμβεί αυτό. Επιτρέπει μόνο την είσοδό τους στη χώρα, όχι την έξοδο! Κι ίσως είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που κάνει κάτι τέτοιο. Και σας ρωτάω: δεν είναι θαύμα;  Ε

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ! Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ “ΑΘΗΝΑ” ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗÁÓÔÅÃÏÓ ÓÔÇÍ ÐËÁÔÅÉÁ ÌÏÍÁÓÔÇÑÁÊÉÏÕ/ PHASMA/Ã.ÍÉÊÏËÁÉÄÇÓ

Γράφει η Αλεξάνδρα Κατσαρού.
Λένε πως οι πόλεμοι κερδίζονται όταν πέφτει το κέντρο της πρωτεύουσας… Δεν ξέρω πόσοι έχετε κάνει τον κόπο να κατέβετε στην Αθήνα μια κυριακή (που δεν είναι τα μαγαζιά ανοιχτά, και έτσι η Αθήνα δεν φωτίζεται, ούτε “μπλέκεται” με άλλον κόσμο). Το θέαμα θα σας απογοητεύσει, ίσως και να σας σοκάρει… Όπως ακριβώς σοκάρει κάθε ξένο που ταξιδεύει χιλιάδες μίλια από την πατρίδα του, ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ, για να δεί το θαύμα της Αρχαίας Ελλάδας στο σήμερα και βρίσκεται να φωτογραφίζει με αηδία, σκουπίδια, βρωμιά και δυσωδία… Και όχι στα σοκάκια πέριξ της Πατησίων ή του Αγίου Παντελεήμονα, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ… Λίγα μέτρα μακρύτερα από τα πανάκριβα ξενοδοχεία με τις λιμουζίνες και τα λουξ δωμάτια… 
?????????????????????????????????????
Η πανσπερμία φυλών, η βρώμα, τα πολλά και διάφορα συνθήματα που βρωμίζουν τους τοίχους, τα σκοτεινά σοκάκια,
Shadow in greece
οι βρώμικοι δρόμοι, τα γκρεμισμένα και άδεια συντριβάνια της Ερμού, του κεντρικότερου δρόμου της Αθήνας,
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
και οι πάρα πολλοί άστεγοι που ξαπλώνουν όπου βρούν να κάνουν το “σπιτικό” τους, ίσως σας κάνουν να αναθεωρήσετε πολλά, για την πόλη που αγαπήσαμε και που επιλέξαμε να βρεθούμε για να στεγάσουμε όνειρα, ελπίδες, ζωή…  πηγη
ermou
53021-117006-2
Ή μήπως τέλειωσαν όλα αυτά για εμάς σε αυτή την πόλη που επέλεξε εκ νέου τον λαθροδήμαρχο Καμίνη;;;
Υ.Γ.1: Ενα ευχαριστώ στον Σαμαρά που δίνει δωρεάν wifi στους κεντρικούς σταθμούς της Αθήνας θα πρέπει να το πω… Η Αθήνα βρωμάει και ζέχνει, πεινάει και είναι άστεγη, ίσως να μιλάει και ένα σωρό ξένες γλώσσες, αλλά έχει wifi…
Υ.Γ.2: Αν αποφασίσετε να επαληθεύσετε το ρεπορτάζ μας, μπείτε στον ηλεκτρικό, από το Μοναστηράκι μέχρι τα Πατήσια… Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε αν είμαστε σε άλλη χώρα… Αλλά σε ποια από όλες… 
Υ.Γ.3: Αυτός είναι ο ήχος της σημερινής Αθήνας… Ο ήχος που συναντούν μόνιμα εξάλλου οι πραγματικοί τουρίστες στο Μοναστηράκι…
 ή στην Ακρόπολη….
 ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΟI ΛΑΘΡΟ: ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 25ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!!
Ποινή κάθειρξης τριών ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης σε έναν 25χρονο Πακιστανό που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, λίγη ώρα αφ’ ότου προσπάθησε να ασελγήσει σε δυο ανήλικα κορίτσια!
Η επίθεση είχε εκδηλωθεί το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης και οι 13χρονες κατάφεραν να ξεφύγουν από τα χέρια του αλλοδαπού σάτυρου και να ενημερώσουν τους γονείς τους, οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην πόλη, καθώς η περιγραφή του δράστη ήταν σαφής και λεπτομερής.
Άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού εντόπισαν το νεαρό Πακιστανό να κινείται στο λιμάνι και τον προσήγαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο, όπου τον αναγνώρισαν με βεβαιότητα οι ανήλικες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον παρέπεμψε σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία. 


ΠΑΡΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Είναι γνωστό ότι τα… λιγούρια της αριστεράς (και της… προόδου), τρελαίνονται για… πολυπολιτισμό. Δώσε τους πολυπολιτισμό και παρ’ τους τη ζωή!
Σε τρία χρόνια φυλακή, λοιπόν, και αλύπητο μαστίγωμα με 450 βουρδουλιές (όχι μαζεμένες, αλλά σε 15 συνέχειες… θα τρώει 30 βουρδουλιές τη φορά…), καταδικάστηκε κίναιδος στη Σαουδική Αραβία επειδή ψάρευε άνδρες μέσω Διαδικτύου.
Ο 24χρονος συνελήφθη να χρησιμοποιεί το Twitter, μετά από παγίδευσή του από την «Επιτροπή Προαγωγής της Αρετής και Πρόληψης της Φαυλότητας» (πολύ ενδιαφέρουσα επωνυμία, τη σημειώνουμε…) και καταδικάστηκε από το δικαστήριο ως ένοχος για «προαγωγή της φαυλότητας και εξάσκηση του κιναιδισμού».
Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο νεαρός κίναιδος ομολόγησε ότι χρησιμοποιούσε το Twitter για να «ψαρέψει» άνδρες και ότι κατείχε «πορνογραφικές εικόνες ομοφυλοφιλικής διαστροφής». Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και το τηλέφωνό του όπου βρέθηκαν φωτογραφίες από τη δράση του και άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία που αποδεικνύουν το ποιόν του. 

Αλωνίζουν οι Σλαβοσκοπιανοί στη Βόρειο Ελλάδα με τις προκλητικές πινακίδες "ΜΚ"

Κυριολεκτικά αλωνίζουν οι Σλαβοσκοπιανοί στίς τουριστικές περιοχές της Βορείου Ελλάδας με τις προκλητικές πινακίδες που φέρουν την ένδειξη ''ΜΚ'' (Μακεδονία)...
Παρόλο που στα τελωνεία οι υπάλληλοί μας κολλούν το διακριτικό αυτοκόλητο στο οποίο αναφέρεται ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει τη συγκεκριμένη ένδειξη, οι περισσότεροι Σλαβοσκοπιανοί λίγο μετά τα σύνορα το ξεκολούν επιδεικτικά. 

 Να σημειωθεί όμως ότι φέτος αρκετοί Σλαβοσκοπιανοί κολλούν κι απο μόνοι τους μονοτικές ταινίες έτσι ώστε να μην φαίνονται τα συγκεκριμένα διακριτικά πάνω στις πινακίδες τους , εξ'αιτιας δεκάδων βανδαλισμών αυτοκινήτων της γειτονικής χώρας με σπρέυ από Έλληνες που αντιδρούν σε αυτή την πρόκληση... Μάλιστα μόνο το τελευταίο σαββατοκύριακο υπήρξαν δεκάδες περιστατικά στις περιοχές της Πιερίας και της Χαλκιδικής όπου εθεάθησαν αυτοκίνητα Σλαβοσκοπιανών όπου πάνω τους αναγράφονταν με τεράστια γράμματα από σπρέυ η λέξη ''SLAV''΄ένώ σε κάποια άλλα τους έλλειπαν και ολόκληρες οι πινακίδες!   pan-ellinismos.blogspot.gr

ΑΛΒΑΝΟΣ (ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ)  ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΣΚΕΠΑΡΝΙ

Προ δύο εβδομάδων, ευρέθη μέσα στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε περιοχή της Μυκόνου, όπου κατοικούσε, το πτώμα ενός 49χρονου Έλληνα. Τελικώς, η δολοφονία εξιχνιάστηκε από την αστυνομία και φονιάς του 49χρονου Έλληνα απεδείχθη ότι ήταν ένας 19χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία.    Ο νεαρός Αλβανός φονιάς, σκότωσε το θύμα του χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα σκεπάρνι κι έφυγε κλειδώνοντας την πόρτα. Ωστόσο, η αστυνομία τον ταυτοποίησε από ίχνη που είχε αφήσει στο σπίτι του 49χρονου και τον συνέλαβε στην Παιανία.   Ο δράστης ευρέθη να έχει στην κατοχή του προσωπικά αντικείμενα του θύματος κι αφού οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου, ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια το στυγερό του έγκλημα.
Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! 

Αφγανιστάν: Μουλάς βίασε 10χρονη σε τζαμί και θα σκοτώσουν  το κορίτσι

Φρίκη προκαλεί η είδηση ο Μουλάς Μοχάμεντ Αμίν βίασε παρά φύση 10χρονο κορίτσι μέσα σε ταζαμί στην πόλη Κουντούζ του Αφγανιστάν. 
Ήταν τόσο βίαιος που σχίστηκε το τοίχωμα που χωρίζει το παχύ έντερο με την μήτρα.
Μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού η οικογένεια ήθελε να σκοτώσει την 10χρονη για λόγους τιμή ωστόσο έκαναν πρόταση και στον Μουλά να την παντρευτεί γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να ζήσει. 
Το ανήλικο κορίτσι όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν σε ίδρυμα για κακοποιημένες γυναίκες 
Την περασμένη Τετάρτη όμως το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι της παρά την αντίθεση της οργάνωσης «Γυναίκες για τις Γυναίκες του Αφγανιστάν» που διατηρούν το ίδρυμα, και τώρα εκφράζουν φόβους για την ζωή της μικρής. 
Την ίδια ώρα η οργή των πολιτών της Κουντούζ δεν έχει να κάνει με την αποτρόπαια πράξη του Μουλά αλλά με την δράση της γυναικείας οργάνωσης και αυτό γιατί χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.   tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive